Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Wijzelf.nl: Persoonlijke verzorging voor en door burgers

Hulp. Zorg. Persoonlijke aandacht. Dat regelen we gewoon zelf! Langer zelfstandig wonen. Zelfredzaamheid. Meer mantelzorg. Meer zelf betalen. Het zijn logische ontwikkelingen. Maar hoe logisch ook: je wilt liever niet afhankelijk zijn van thuiszorgorganisaties en overheden. Je wilt ook niet altijd een beroep doen op familie of vrijwilligers. Uiteindelijk wil je zelf bepalen wie je in huis haalt!

Wijzelf biedt een online platform dat in jouw gemeente of woonplaats vraag en aanbod bij elkaar brengt. In een veilige online omgeving vind je de thuishulp, aandacht of verzorging die je nodig hebt. Via Wijzelf vind je de juiste man of vrouw. Met wie je zelf afspraken maakt en een contract sluit. Alles wit, legaal en transparant.

Wijzelf heeft geen winstoogmerk. Elke lokale Wijzelf is een coöperatie. En wordt bestuurd door vrijwilligers uit de betreffende stad of dorp. Zij houden toezicht op het online platform, waar alles goed geregeld is. Van de WA verzekering voor de aanbieders van thuishulp tot en met de betaling. De sociale ondernemers die Wijzelf hebben bedacht, rekenen minimale kosten om het platform te kunnen laten draaien.

  Direct naar Wijzelf.nl: Persoonlijke verzorging voor en door burgers

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Benthuizen, Bronckhorst, Centrum, Delft, Den Haag, Doetinchem, Etten-Leur, Gouda, Gulpen-Wittem, Hillegom, Hoeven, Leidschendam, Leidschenveen-Ypenburg, Lisse, Maastricht, Margraten, Meppel, Moordrecht, Noordwijkerhout, Oude IJsselstreek, Rucphen, Sint Willebrord, Sprundel, Stompwijk, Teylingen, Vaals, Voorburg, Waddinxveen, Wageningen, Zoetermeer
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Wijzelf

  Wijzelf is een maatschappelijk sociaal initiatief van Willemien Visser en Maurice Smit. “Ervaringen met hulp en zorg bij ouders en onze gedachten over hoe we het zelf geregeld zouden willen zien stonden aan de wieg van dit concept.”

  Wijzelf Zorgcoöperaties zijn aangesloten bij het landelijk netwerk van burgerinitiatieven Nederland Zorgt Voor Elkaar. Dit netwerk behartigt de belangen van burgerinitiatieven in Den Haag en ondersteunt burgers met een eigen Helpdesk.

  Wijzelf draait op de kracht van burgers en inmiddels al op meerdere plaatsen. Samen met buren of bekenden kun je ook in jouw gemeente met Wijzelf Zorgcoöperatie starten. Dat is zo geregeld.

  Statutaire naam: 
  VanenVoor.nl B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  57508895 - 000026945681
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.