|  | 

Wijkverpleging

Soms is zorg meer dan alleen helpen en verzorgen. Die onderscheid kunnen wij heel goed maken. Stichting Thuiszorg SG biedt daarom ook verpleging. Wij beseffen dat uw gezondheid één van de belangrijkste dingen zijn in uw leven. Om die zorg te kunnen dragen, hebben wij ook gespecialiseerde verpleegkundigen.

Stichting Thuiszorg SG biedt ook wijkverpleging. U ontvangt dan medische hulp bij u thuis. Wijkverpleging kunt u krijgen als u een (chronische) ziekte, lichamelijke beperking(en) of een psychische stoornis heeft. Deze zorg kan dan van korte of lange duur zijn. Dat hangt van uw situatie af. Stichting Thuiszorg SG heeft bekwame verpleegkundigen en verzorgenden die nauw samen werken om u kwalitatieve zorg te leveren. De wijkverpleging is onderdeel van het basispakket van uw zorgverzekering. Samen met u bekijkt de verpleegkundige van Stichting Thuiszorg SG welke zorg u nodig heeft. Indien nodig wordt uw situatie ook besproken met de arts. Voorbeelden van zorg die u thuis door de wijkverpleging kunt krijgen is hulp bij het aankleden, douchen, wondverzorging, hulp bij het innemen van medicijnen en meer. Heeft u behoefte aan wijkverpleging. Neem dan contact met ons op via de contactpagina of stuur een e-mail naar: wijkverpleging@thuiszorgsg.nl

Heeft u zorg- en/of hulpverlening nodig? Dan kunt u zich via het formulier op onze Stichting Thuiszorg SG-site aanmelden. Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen, neemt onze zorgcoördinator contact met u op. Er wordt dan samen met u een intakegesprek ingepland. In deze gesprek wordt samen uw situatie besproken. Dan zullen wij samen bekijken wat er voor u mogelijk is en hoe we dat gaan regelen! Als u zich aanmeldt, zit u natuurlijk nergens aan vast. Wilt u het liever telefonisch regelen? Dan kunt u het formulier rechts invullen. U wordt dan binnen 1 werkdag teruggebeld.

  Direct naar Wijkverpleging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Arnhem
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Stichting Thuiszorg SG

  Stichting Thuiszorg SG is ooit begonnen met één doel: mensen voorruit helpen. Wij zijn mensen die zich graag inzetten voor het belang van anderen. Zij die ondersteuning nodig hebben om een kleurrijke toekomst te creëren.  Ooit is Stichting Thuiszorg SG met passie opgericht. Passie voor kwaliteit en ontwikkeling. Deze passie is nu een karaktereigenschap van de Stichting geworden. Dit vertalen wij ook graag naar de praktijk: wij streven ernaar om dit zichtbaar te maken in de zorg die wij leveren. Stichting Thuiszorg SG kan om die reden alleen vooruit gaan als de mensen ook vooruit gaan. Ons uitgangspunt is daarom altijd: uw wens is ons begin!

   

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.