|  | 

Wijkteam Zeist

Bij Careyn vinden we dat het om de kwaliteit van leven gaat. Onze zorg gaat uit van uw mogelijkheden in plaats van uw beperkingen. Samen met u, uw familie, huisarts en anderen uit uw omgeving gaan we u snel en goed helpen. Het behoud van uw zelfredzaamheid staat hierin centraal.

Samen met u regelen we de zorg en hulp die nodig is. Van indicatie tot aan directe zorg. Wie ons wijkteam belt krijgt contact met de wijkverpleegkundige. Zij zet uw zorg dan snel voor u op de rit.

Vroeg bij ons aan de bel trekken, dat hebben we graag! Hoe eerder we met elkaar om de tafel zitten hoe sneller we actie kunnen ondernemen. Zo zorgen we dat problemen niet onnodig verergeren.

  Direct naar Wijkteam Zeist

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Zeist
  Soorten hulp
  Advies, instructie, voorlichting, Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Betaling
  Vergoeding via zorgverzekeraar, Vergoeding via zorgkantoor

  Careyn

  Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van onze klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is staan onze vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners. Persoonlijk en altijd dichtbij, want samen werkt het beter.

  Statutaire naam: 
  Stichting Careyn
  Kamer van Koophandel: 
  27278704 - 000023113251
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.