|  | 

Volledig pakket thuis

n de woonzorgzones (een straal van één kilometer om onze locaties) is het mogelijk om met een indicatie voor zorg met verblijf, thuis te blijven wonen en toch de hulp te krijgen die u nodig hebt. Deze hulp noemen we het Volledig Pakket Thuis (VPT). Binnen dit pakket kunt u dag en nacht een beroep doen op de medewerkers van de thuiszorg. U combineert daarmee de voordelen van het zelfstandig wonen met de complete zorg van een zorglocatie.

Wat houdt het VPT in?
Het pakket omvat 24-uurs verzorging en verpleging, gewoon bij u thuis. Daarnaast verzorgen wij de was, houden uw appartement netjes en laten de maaltijden bezorgen. U kunt ook gebruik maken van het restaurant en alle diensten van onze locatie in uw buurt.

Wat kost het?
U blijft in uw eigen huis wonen, dus de woonlasten betaalt u zelf. De verzorging, verpleging, maaltijden en schoonmaak komen vrijwel geheel voor rekening van de Wet langdurige zorg (Wlz). Cliënten betalen de lage eigen bijdrage die afhankelijk is van het inkomen, leeftijd en de gezinssituatie. Meer informatie hierover is te vinden op de website van het Centraal administratie kantoor. Hier is ook een rekenmodule te vinden die een indicatie geeft van de hoogte van de eigen bijdrage.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over het Volledig Pakket Thuis of onze thuiszorg, neemt u gerust contact op met één van onze consulenten. Zij helpen u graag!

  Direct naar Volledig pakket thuis

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Genemuiden, Kampen, Ommen, Zwartewaterland, Zwolle
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

  Zonnehuisgroep IJssel-Vecht komt voort uit de landelijke Zonnehuis Groep en Vereniging het Zonnehuis. De andere zelfstandige zorgorganisaties zijn:

  • Zonnehuisgroep Amstelland
  • Zonnehuisgroep Noord
  • Zonnehuisgroep Vlaardingen
  • Zorggroep Apeldoorn


  Waar wij voor staan!
  Zonnehuisgroep IJssel-Vecht biedt zorg, welzijn en behandeling aan kwetsbare medemensen met een indicatie voor V&V zorg. Vanuit onze christelijke grondslag is het de intentie en ambitie om vanuit de identiteit van de cliënt kwaliteit van zorg te bieden. Cliënten komen tot hun recht en worden erkend in hun uniciteit. Vanuit het kwaliteitskader en financieel kader zijn onze belangrijkste stakeholders, te weten de cliëntenraden en het zorgkantoor, actief betrokken bij onze activiteiten en ondersteunen zij het principe dat Zonnehuisgroep IJssel-Vecht denkt vanuit mogelijkheden.

  Waar wij voor gaan!
  Wij geloven dat de mens in iedere levensfase waardevol is en willen dit blijvend actief ondersteunen. Dit doen wij door het bieden van zorg, waarbij iedereen zich thuis voelt en tot zijn recht komt als uniek persoon op onze locaties met een eigen gezicht. Vanuit dit vertrekpunt doen wij de dingen zoals wij ze doen.

  Onze kernwaarden
  Betrokkenheid, waardigheid en uniciteit.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.