|  | 

Volledig Pakket Thuis

Met de dienst ‘Volledig Pakket Thuis’ kunt u nog langer thuis blijven wonen en toch verzekerd zijn van goede zorg. Ook als u verzorgingshuiszorg nodig heeft. Op basis van uw behoefte, stellen wij met u het Volledig Pakket Thuis samen. Uw pakket kan bestaan uit verschillende diensten, o.a. persoonlijke verzorging, personenlarmering, huishoudelijke hulp, maaltijden en activiteiten.


Voordelen van een Volledig Pakket Thuis:

 • Zorg en ondersteuning in uw eigen woning.
 • Gebruik maken van alle voordelen die De Pieter Raat Stichting te bieden heeft zoals goede zorg, alarmering, huishoudelijke ondersteuning en maaltijden.
 • Deelnemen aan de activiteiten in De Raatstede en Hugo-Oord.
 • Gebruik maken van de wasvoorziening van De Pieter Raat Stichting.
 • U bent zeker van zorg dichtbij in geval van nood, zonder dat u hiervoor een aanvullende abonnementsdienst hoeft af te sluiten.  
Liever eerst meer informatie?
Dan kunt u contact opnemen met het Cliënten Service Bureau.

  Direct naar Volledig Pakket Thuis

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Heerhugowaard
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Betaling
  Vergoeding via zorgkantoor
  Voorwaarden

  Waar wordt het Volledig Pakket Thuis geleverd?
  In de aanleunwoningen en in de wijk van onze woonzorgcentra De Raatstede en Hugo-Oord biedt De Pieter Raat Stichting het Volledig Pakket Thuis aan. 

  Kosten en indicatie
  Voor een Volledig Pakket Thuis heeft u een indicatie voor zorg uit de WLZ nodig van het CIZ. Op basis van deze indicatie krijgt u de soort en hoeveelheid zorg waar u recht op heeft. U betaalt ook een eigen bijdrage, dit wordt geregeld door het CAK (Centraal Administratie Kantoor). De huur of hypotheek en andere woonlasten blijven voor uw eigen rekening. Voor woningaanpassingen en hulpmiddelen (zoals rolstoelen) kunt een beroep doen op de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) die wordt uitgevoerd door de gemeente (dit verdwijnt waarschijnlijk vanaf 2016) . Voor huisartsenzorg, geneesmiddelen en tandheelkundige zorg blijft u een beroep doen op uw eigen zorgverzekering.

  Aanmelden
  Om in aanmerking te komen voor het Volledig Pakket Thuis heeft u een indicatie nodig van het CIZ. Het Cliënten Service Bureau regelt dit voor u. Nadat u het indicatiebesluit heeft ontvangen, zal de zorgbemiddelaar van het Cliënten Service Bureau een afspraak met u maken om een en ander met u door te spreken en een zorgleveringsovereenkomst af te sluiten. Vervolgens heeft u een vaste contactpersoon die uw zorg coördineert en afspraken met u maakt over de zorgverlening. 

  De Pieter Raat Stichting

  De Pieter Raat Stichting biedt een breed, flexibel pakket aan zorg en diensten voor senioren op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Zorg, hulp en advies bieden, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dat is ons uitgangspunt. Daarbij willen we u helpen om de kwaliteit van leven te behouden. We ondersteunen u, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig uw eigen leven kunt leiden op de manier die u wenst. Of u nu ‘op leeftijd’ bent of wat jonger, we staan u graag met raad en daad terzijde. We hebben daarvoor de kennis, ervaring én de mensen. Bij De Pieter Raat Stichting staan uw wensen en behoeften centraal.

  Kamer van Koophandel: 
  41241550
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.