Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Vitras: Wijkverpleging

Wilt u ook zelfstandig en veilig blijven wonen? Met hulp uit uw eigen sociale netwerk en van de wijkverpleegkundige van Vitras kan dit. Een wijkverpleegkundige is een spin in het web van welzijn, wonen en zorg. En heeft een belangrijke rol bij langdurige zorg. In een aantal wijken is al een zogenoemd sociaal wijkteam actief. Vitras werkt nauw samen met gemeenten om mensen met een hulpvraag in hun eigen omgeving te helpen.

Op deze manier kunt u zo lang mogelijk veilig en zelfstandig thuis blijven wonen.

Wijkverpleging is er voor mensen die hulp of begeleiding nodig hebben. Denk aan het signaleren maar ook om extra voorzieningen in huis, praktische hulp in en om het huis of ondersteuning in zelfredzaamheid. Dat kunnen ouderen zijn, mensen met een chronische ziekte, mensen die net uit het ziekenhuis komen en nog hulp nodig hebben, mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking of bijvoorbeeld mensen in de terminale fase van hun leven.

 

  Direct naar Vitras: Wijkverpleging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Lopik, Nieuwegein, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Wijk bij Duurstede, Zeist
  Soorten hulp
  Advies, instructie, voorlichting, Begeleiding, Behandeling (paramedisch, gericht op herstel), Verzorging of verpleging
  Thuiszorg specialisatie
  Lichamelijke beperking, Dementiezorg, Palliatieve zorg, Specialistische zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Santé Partners

  Inwoners, familie, ketenpartners en financiers ervaren Santé Partners als dé samenwerkingspartner in jeugdgezondheid, zorg, wonen, welzijn en diensten, dichtbij, in de lokale omgeving. Met belevingsgerichte zorg en ondersteuning in de eigen leefomgeving, activeren we de kracht van mensen en dragen we bij aan hun welbevinden en vitaliteit. We doen dit vanuit het gedachtegoed van positieve gezondheid.

  Statutaire naam: 
  Stichting Santé Partners
  Kamer van Koophandel: 
  41060187 - 000027985504
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.