|  | 

Verzorging thuis

De verzorgenden bij Cordaan Thuiszorg geven ondersteuning bij lichamelijke verzorging. Bijvoorbeeld hulp bij wassen, het aan- en uitkleden, het aan- en uittrekken van uw steunkousen. Maar ook hulp bij eten en drinken of bij het innemen van medicatie. Voor zorgbemiddeling in de thuiszorg belt u met het Cliënten Servicebureau of de wijkverpleegkundige bij u in de buurt om zorg aan te vragen.

  Direct naar Verzorging thuis

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Amsterdam, Diemen, Huizen, Nieuw-Vennep
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Voorwaarden

  Wat is het?
  Onze verzorgenden ondersteunen u bij uw lichamelijke verzorging. Bijvoorbeeld hulp bij wassen, het aan- en uitkleden, hulp bij eten en drinken of bij het innemen van medicatie. Onze verzorgenden werken in een klein team. U heeft dus te maken met vaste contactpersonen. Dat is wel zo prettig als het uw lichamelijke verzorging betreft. 

  Wat kost het?
  De kosten voor verpleging en verzorging hangen af van uw persoonlijke situatie. De wijkverpleegkundige bekijkt samen met u de mogelijkheden en helpt u bij de aanvraag van de vergoeding(en).

  Cordaan

  Cordaan is er voor iedereen die zorg, ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Voor ouderen met dementie of lichamelijke ongemakken, voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en voor mensen met psychische problemen. Afkomst, religie, leeftijd of beperking spelen geen rol; die verschillen geven Cordaan juist kleur.

  De organisatie
  Cordaan biedt jaarlijks 20.000 mensen voor een langere of kortere periode zorg vanuit 120 locaties en 60 thuiszorgteams in alle wijken van Amsterdam en Diemen, maar ook in Huizen en Nieuw-Vennep. Dat doen we met bijna 5.400 medewerkers en ruim 2.000 vrijwilligers. Maar ook in samenwerking met mantelzorgers en andere zorgprofessionals, onderzoeksinstellingen en vele maatschappelijke organisaties. Als één van de grootste zorgorganisaties van Amsterdam wil Cordaan verantwoordelijkheid nemen voor de ontwikkeling van de langdurige zorg in de stad.

  Kamer van Koophandel: 
  34229005
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.