|  | 

Verzorging en verpleging

Heeft u (tijdelijk) hulp of ondersteuning voor in huis nodig? Er zijn diverse mogelijkheden om u flexibel en professioneel te kunnen ondersteunen in uw vertrouwde omgeving. U heeft bijvoorbeeld hulp nodig bij het douchen, opstaan, uit bed komen en eten. Of hulp bij de verzorging van een wond na een operatie, infuuszorg of injecteren. Onze wijkverpleegkundige kijkt samen met u welke persoonlijke verzorging of verpleging u nodig heeft en regelt dit voor u.


Vitaal Thuiszorg werkt met kleine teams die een vaste samenstelling hebben, waardoor er snel een vertrouwde band ontstaat. Samen met u en uw naasten willen we de zorg optimaal voor u regelen. Hierbij staan we garant voor de kwaliteit van de geboden zorg. Verzorging en verpleging kan variëren van enkele minuten per dag voor bijvoorbeeld het aanreiken van medicatie, tot aan 24 uurs toezicht, waarbij u dag en nacht een beroep op ons kunt doen

  Direct naar Verzorging en verpleging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Almere, Apeldoorn, Blaricum, Bussum, Didam, Doetinchem, Eemnes, Groenlo, Hilversum, Huizen, Laren, Montferland, Muiden, Muiderberg, Naarden, Oost Gelre, Weesp, Wijdemeren, Winterswijk
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Betaling
  Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB)
  Voorwaarden

  Ook zorg die particulier of vanuit PGB (persoonsgebonden budget) gefinancierd wordt, kan door Vitaal thuiszorg worden geleverd.

  Vitaal Thuiszorg

  Vitaal thuiszorg is een landelijk opererende organisatie die de best mogelijke zorg wil bieden aan mensen die zorg of ondersteuning in huis nodig hebben. We verlenen deze zorg met persoonlijke aandacht voor ieders welbevinden. Het streven is de beste zorg en dienstverlening op maat te leveren waarbij de cliënt wordt ondersteunt om zo lang mogelijk zelfstandig te functioneren. Dat noemen wij zorg tot achter de komma!

  Ondernemend en flexibel
  Vitaal Thuiszorg is een ondernemende organisatie in de zorg. Juist vanuit het ondernemerschap kunnen we flexibel meebewegen in het werkveld waarbij de zorgvraag van de cliënt en de efficiënte opzet van de zorg hand in hand gaan. Zorg en diensten worden geleverd op basis van ZIN (zorg in natura) of het PGB (persoonsgebonden budget) van de cliënt of op particuliere basis.

  Kernwaarden organisatie
  Vitaal Thuiszorg staat voor betrouwbaar, daadkrachtig, klantvriendelijk, professioneel, ambitieus, flexibel en snel kunnen handelen. Deze kernwaarden vormen het uitgangspunt voor al ons handelen en geven een beeld van onze identiteit. Van daaruit willen wij, binnen de grenzen van wat mogelijk is, diensten aanbieden op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

  Zorg op maat
  Wij willen zorg op maat leveren, wat betekent dat zelfbeschikking van de cliënt richtinggevend is voor alle ondersteuning/zorgverlening die wordt afgesproken. Hierbij zal intensief worden samengewerkt met partners vanuit het (sociale) netwerk van de cliënt en (desgevraagd) professionele en maatschappelijke partners van de zorgaanbieder.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.