Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Verzorging

Heeft u hulp nodig bij uw dagelijkse verzorging? Dan kan Shiva Zorg u hierbij helpen. Wij bieden u de zekerheid dat de hulp deskundig en op uw manier gebeurd. Samen met u kijken we naar uw wensen en onze mogelijkheden. Het is tenslotte uw leven.

U kunt hierbij denken aan:

 • Hulp bij eten en drinken
 • Hulp bij wassen en aankleden
 • Aandacht voor het innemen van medicijnen
 • Incontinentie verzorging
 • Hulp bij het aanbrengen van steunkousen en prothesen

Mantelzorgers kunnen op onze steun rekenen. We kunnen u advies geven in het omgaan met de ziekte van uw naaste en bepaalde taken uit handen nemen
Verzorging is niet gebonden aan kantooruren. Er komt, als dat nodig is, ook iemand ’s avonds en in de weekenden bij u thuis.

  Direct naar Verzorging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Haarlemmermeer
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Shiva Zorg

  Shiva Zorg is een kleine organisatie, die zich ten doel heeft gesteld onder het motto “oog voor mensen” de zorg dichtbij de cliënt te brengen. Bij Shiva Zorg staan niet de zorgtaken voorop, maar de mens die zorg vraagt en zijn omgeving.

  In de zorgrelatie gaat het om mensen, die in dialoog en in wisselwerking met elkaar zorg, liefde en aandacht geven én ontvangen. Medewerkers van Shiva Zorg gaan in de zorgrelatie steeds op zoek naar de behoefte van de cliënt en zijn omgeving en sluiten het zorgaanbod hier zoveel mogelijk bij aan. Mensen zijn het waard verzorgd, gezien en gehoord te worden, want ieder mens is de moeite waard. Het is binnen het zorgverleningsproces een belangrijke voorwaarde dat alle zorgverleners oog hebben voor wat mensen raakt en ten diepste drijft.

  Shiva Zorg neemt in haar missie en in haar zorgaanbod dialoog en aandacht tot haar eerste en belangrijkste uitgangspunt.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.