|  | 

Verpleging

Verpleegkundigen van MT thuiszorg bieden verpleging aan huis wanneer iemand net is ontslagen uit het ziekenhuis of er sprake is van een ernstige ziekte.
Verpleging bestaat o.a. uit wondverzorging, hulp bij het injecteren, inzwachtelen en katheteriseren.

  Direct naar Verpleging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Apeldoorn, Beemte, Kampen, Zwartewaterland, Zwolle
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Betaling
  Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB)

  MT thuiszorg

  MT thuiszorg is een betrouwbare en klantvriendelijke zorginstelling die zich toespitst op de zorgbehoefte van de multiculturele doelgroep van Zwolle en omstreken.

  MT thuiszorg hanteert enkele uitgangspunten ten aanzien van de organisatie, medewerkers  en positie welke vorm geeft aan hoe de diensten worden verleend:

  • de organisatie: de cliënt staat centraal! Kwaliteit van zorg is onze uitgangspunt nummer 1! Verder organiseren wij ons meer rondom de cliënt. Dit doen we door de zorg thuis te leveren en actief de mantelzorgers te betrekken bij de zorgverlening. Cliënten en mantelzorgers kunnen erop vertrouwen dat de kwaliteit bij MT thuiszorg deugt. MT thuiszorg toont dit aan door de kwaliteitsresultaten die zijn behaald. CQ meting, ZI-meting en externe audits t.b.v. de HKZ certificering.
  • de medewerkers: Binden & Boeien. Het is van belang dat wij de medewerkers blijven boeien en nieuwe medewerkers in de toekomst kunnen binden. Zorg is én zal altijd mensenwerk blijven. Wij willen dat onze medewerkers goede zorg verlenen en geven wij hen de ruimte en ondersteuning.
  • onze positionering: MT thuiszorg onderscheidt zich ten opzichte van andere zorgaanbieders door de sterke focus op de multiculturele doelgroep waarbij de zorg wordt verleend door medewerkers met dezelfde culturele achtergrond die veelal dezelfde taal spreken. ( o.a. Turks, Arabisch, Perzisch, Engels, etc.).
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.