|  | 

Verpleging

Bent u op zoek naar verpleegkundige zorg vanwege (langdurige) ziekte, een ziekenhuisopname of een handicap? Samen met u werken we aan herstel van gezondheid en/of verlichting van lijden en ongemak.

  Direct naar Verpleging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Doornspijk, Elburg, Epe, Het Harde, Nunspeet, Oene, Wapenveld
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Stichting P.C. Woonzorg Unie Veluwe (WZU)

  ‘Nabij in welbevinden’ is de missie van WZU Veluwe. Daarmee doen wij een belofte aan onze naasten. Met de Bijbel als uitgangspunt en Gods Liefde aan ons als inspiratiebron doen bijna 1.000 medewerkers en even zoveel vrijwilligers hun best om deze belofte waar te maken.

  Eén van onze waarden is barmhartigheid. De gelijkenis van de barmhartige Samaritaan is voor ons een sprekend voorbeeld. Wij willen olie in de wonden doen van iedereen die dit nodig heeft, ongeacht achtergrond.

  Bij WZU Veluwe staan uw mogelijkheden en behoeften altijd centraal. U houdt zo lang mogelijk zelf de regie over uw leven. Ook als het moeilijker wordt om uw wensen en behoeften kenbaar te maken. Door gebruik te blijven maken van ontvangen talenten en mogelijkheden, geeft u inhoud aan uw eigen leven en aan dat van anderen. Wij stimuleren dit en bieden hierbij graag een helpende hand, zoveel mogelijk met voor u bekende gezichten. Samen nabij zijn!

   

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.