Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Vakantiezorg

Ook als u zorg nodig heeft, kunt u zorgeloos op vakantie gaan. Careaz kan tijdens uw vakantie in Nederland voor u de zorg organiseren. Als het nodig is dat andere thuiszorgorganisaties weten dat u op vakantie gaat, kan Careaz bovendien alle contacten leggen om de vakantie vlekkeloos voor te bereiden. Dus bent u klant van Careaz en wilt u eens lekker op vakantie in Nederland? Neem dan contact op met Careaz.

Bent u geen klant en wilt u juist eens genieten van de prachtige Achterhoek, waar Careaz actief is? Wij kunnen dat voor u regelen, compleet met de zorg en begeleiding die u nodig heeft.

Voorbeeld van een heerlijke vakantie
Careaz werkt samen met logeerboerderij Erve Paske in Lievelde (de Achterhoek). Bij Erve Paske kunt u in alle rust genieten van de omgeving, de natuur en het aangrenzende melkveebedrijf. De groepsaccommodatie van 2 tot 34 personen is toegankelijk voor minder-valide mensen. Er zijn brede deuren, aangepast sanitair, geen drempels en een lift naar boven. Andere hulpmiddelen kunnen worden aangevraagd. De zorg die u nodig heeft regelt Careaz. Zo is aan alles gedacht. Wat is er mooier dan wakker worden op de boerderij en uitkijken over de Achterhoekse landerijen?

  Direct naar Vakantiezorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aalten, Berkelland, Borculo, Dinxperlo, Lichtenvoorde, Oost Gelre, Winterswijk
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Voorwaarden

  • Wanneer u op vakantie gaat met zorg, zijn de verblijfskosten voor uw eigen rekening. Een aantal aanvullende zorgverzekeringen wil soms meebetalen. Dat is dus het navragen waard!
  • Wanneer u een indicatie of Persoongebonden Budget (PGB) heeft voor uw zorg, is deze ook geldig tijdens uw vakantie. Het maakt dan niet uit welke zorgorganisatie de zorg in uw vakantie levert.
  • Heeft u geen indicatie of PGB, maar wilt u wel zorg tijdens uw vakantie? Dan kunt u tegen betaling deze zorg bestellen bij Careaz.

  Careaz

  Persoonlijk, dichtbij en vertrouwd
  Careaz is een zorgorganisatie in het oosten van de Achterhoek die vanuit kleinschaligheid en lokale betrokkenheid ondersteuning biedt op de terreinen wonen, welzijn, zorg en dienstverlening bij ouderen thuis of zo dicht mogelijk bij huis. Bijdragen aan het levensgeluk van mensen met een kwetsbaar brein, lichaam en/of sociaal netwerk enerzijds en het werkplezier van medewerkers anderzijds, staan bij ons voorop.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.