Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Thuiszorg

Er kan een moment komen dat u thuiszorg nodig heeft. Bijvoorbeeld na een operatie, wegens een handicap, ziekte of ouderdom. Met hulp van Liberein, kunt u zoveel mogelijk uw eigen leven leiden, in uw eigen vertrouwde omgeving. Onze medewerkers bieden u de zorg en ondersteuning die ú prettig vindt. U staat centraal!

Thuiszorg teams
Liberein verleent vanuit verschillende wijkteams thuiszorg. Omdat onze teams wijkgericht werken zijn zij makkelijk toegankelijk voor wijkbewoners en kunnen zij inspelen op (nieuwe) wensen en behoeften van cliënten.

Ontvangt u nog geen thuiszorg, maar bent u wel benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met het wijkteam bij u in de buurt. De wijkteams zijn telefonisch bereikbaar, maar u kunt ook even binnen lopen in het kantoor!

  Direct naar Thuiszorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Enschede
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Liberein

  Missie
  Liberein biedt professionele zorg voor alle oudere mensen die dat nodig hebben in de gehele keten van zorg, behandeling, welzijn, services en wonen.

  Visie
  Liberein heeft professionals die met passie uit hun hart, liefdevolle zorg bieden aan de medemens, die ze met hun hoofd en handen concreet maken en daarmee bijdragen aan het geluk van de cliënt, die zelf de regie houdt over zijn/haar eigen leven.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.