|  | 

Thuiszorg

Wilt u graag thuis blijven wonen, maar kunt u niet alles meer alleen. Dan biedt onze thuiszorg uitkomst. Thuiszorg is zorg op maat in uw eigen huis. Uw vraag staat centraal. Soms is er veel intensieve hulp nodig. Soms is tijdelijke hulp of een kort bezoek per dag voldoende.

Wij leveren een grote diversiteit aan zorgdiensten, zoals hulp bij wassen/douchen en aankleden, hulp bij het verstrekken en geven van medicijnen en bijvoorbeeld insuline spuiten.

Onze wijkverpleegkundigen komen graag vrijblijvend bij u thuis voor een gesprek over uw zorgvraag. Zij kunnen u informeren over de zorgverzekeraars waar wij een overeenkomst mee hebben en kunnen de indicatie voor u regelen.

  Direct naar Thuiszorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Franekeradeel, Het Bildt
  Soorten hulp
  Advies, instructie, voorlichting, Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Zorgcentrum het Bildt

  Zorgcentrum het Bildt heeft 80 erkende zorgplaatsen in Beuckelaer en 14 erkende zorgplaatsen in Nij Behanië. Zorgcentrum het Bildt biedt dagverzorging in op verschillende locaties. Ons gebouw Beuckelaer is met een gang verbonden met de aanleunwoningen van  't Súdderhoog en het Van Harenshuus. 't Noorderhoog ligt ook direct naast Beuckelaer. Bij Nij Bethanië zijn ook aanleunwoningen. De bewoners van de aanleunwoningen van Wonen Noordwest Friesland kunnen een beroep doen op de dienstverlening van Zorgcentrum het Bildt. Het werk wordt verricht door circa 200 medewerkers en meer dan 100 vrijwilligers.

  Statutaire naam: 
  Stichting Zorgcentrum het Bildt
  Kamer van Koophandel: 
  41002802 - 000022617450
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.