|  | 

Thuiszorg

In een klein gebied rondom Kalorama ’t Höfke in Beek (Berg en Dal) bieden wij thuiszorg aan.

Gezamenlijk kijken we naar wat nog wel mogelijk is. Tijdens de dagbehandeling zijn er activiteiten zoals samen koken, fitnessen en gymen.

Voor wie is de dagbehandeling bedoeld?
Het belangrijkste doel is dat u thuis kunt blijven wonen of dat een verhuizing naar een verpleeghuis zo lang mogelijk wordt uitgesteld. Het is ook van belang dat mantelzorgers op tijd worden ontzien. Hierdoor krijgen zij de gelegenheid om bijvoorbeeld nog te werken, deel te kunnen nemen aan sociale activiteiten, het huishouden te doen, of om even energie op te doen.

Dagbehandeling is er voor mensen met diverse zorgvragen. Bent u afhankelijk van de zorg van anderen? De dagbehandeling kan u helpen om bepaalde functies zoals lopen, eten, drinken en aan de computer werken te behouden of soms ook te verbeteren. Als ook leren plannen en geheugentraining.

  Direct naar Thuiszorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Beek-Ubbergen
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Kalorama

  Kalorama is een zelfstandige zorgorganisatie in de regio Nijmegen. Onze zorg en dienstverlening richt zich op mensen met doofblindheid, mensen die revalideren, mensen met beademing dan wel comazorg, mensen met dementie en mensen aan wie wij somatische zorg verlenen. Daarnaast bieden wij highcare hospicezorg. Deze specifieke doelgroepen vragen om veel maatwerk. Onze professionals krijgen hier ruimschoots de ruimte voor.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.