|  | 

Thuiszorg Zuidwest-Drenthe

Thuiszorg Zuidwest-Drenthe biedt u thuiszorg op maat. Onze medewerkers zijn breed inzetbaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.
Onze ondersteuning door kleine teams is erop gericht dat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Met een veilig gevoel, en met gemak en service bij u in de buurt. In overleg met u bieden wij de door u gewenste ondersteuning. Voor een korte periode of voor langere tijd.

Die gewenste ondersteuning kan ook eenmalig zijn, als uw mantelzorger er even niet is, als familie met vakantie is of als u zelf 'eempies wilt bijkomen'. U kunt Thuiszorg Zuidwest-Drenthe ook voor zulke situaties bellen. Daarvoor hoeft u geen klant bij ons te zijn. Samen kijken we graag naar uw situatie en de mogelijkheden die wij u op maat kunnen bieden.

  • Nabij
  • Vertrouwd
  • Gastvrij
Direct naar Thuiszorg Zuidwest-Drenthe

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
De Wolden, Westerveld
Soorten hulp
Begeleiding, Verzorging of verpleging
Spoedhulp mogelijkheid
Nee
Voorwaarden

U hoeft geen lid te zijn van ZZWD om een beroep te kunnen doen op medewerkers van onze thuiszorg. Graag komt een van de casemanagers of een verpleegkundige bij u thuis voor een kennismaking. Zo krijgen wij het juiste beeld van uw wensen. Wanneer er een indicatie nodig is om uw zorgvraag gehonoreerd te krijgen, dan zijn wij uw klankbord en vraagbaak.

ZZWD (Zorgcollectief Zuidwest-Drenthe)

Nabij, Vertrouwd en Gastvrij
Voor ons de kernwoorden die we elk met een hoofdletter schrijven. 

Zorgcollectief Zuidwest-Drenthe, oftewel ZZWD, is de meest complete zorgaanbieder in de Drentse gemeenten Westerveld en De Wolden. Onze medewerkers en vrijwilligers ondersteunen (voornamelijk) ouderen met diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg, zodat zij zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen, dicht bij familie, vrienden en kennissen. Dit kan zijn door ondersteuning in de huishouding of door een bezoek thuis door een van onze verpleegkundigen.

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.