|  | 

Thuiszorg Samen

Bij Thuiszorg Samen heeft u de keuze uit alle vormen van zorg en dienstverlening die u helpen en ondersteunen om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Samen met u stellen we vast welke ondersteuning u nodig heeft. Onze kracht ligt in samenwerking. Daarom kijken we ook naar wat u zelf kunt en waar uw familie kan bijspringen. Samen kunnen we immers meer.

  Direct naar Thuiszorg Samen

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Hollands Kroon, Schagen
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Betaling
  Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB)
  Voorwaarden

  De wijkverpleegkundige is de spil in de zorgverlening en uw eerste contactpersoon wanneer u thuiszorg bij ons wilt afnemen. De wijkverpleegkundige bespreekt met u wat u zelf nog kunt en welke verpleging en verzorging nodig is. Deze afspraken zet hij of zij op papier in een beschikking thuiszorg. Uw zorgverzekeraar vergoedt deze zorg. Ook kan de wijkverpleegkundige u adviseren in de aanvraag van hulp bij het huishouden of begeleiding. De wijkverpleegkundige onderhoudt contacten met zowel u en uw familie, als met uw huisarts en het zorgteam. Zo wordt de communicatie tussen alle partijen optimaal afgestemd, wel zo prettig. Ook kan de wijkverpleegkundige gespecialiseerde thuiszorg leveren.

  Woonzorggroep Samen

  Wij zijn Samen, Woonzorggroep Samen. Wij zijn úw partner bij het ouder worden. Als het thuis wat minder makkelijk gaat en u extra hulp nodig heeft, als u niet meer thuis kunt wonen vanwege de zorg die u nodig heeft, als u het allemaal niet meer zo goed weet en als u het allemaal nog prima weet maar uw lichaam niet zo goed meer wil, dan zijn wij er voor u. Samen met u en uw naasten zoeken we naar een oplossing. We helpen u uw kwaliteit van leven zoveel mogelijk te behouden, of soms zelfs te verbeteren.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.