|  | 

Thuiszorg Pieter Raat

Thuiszorg Pieter Raat is de naam voor een totaalpakket van zorg en ondersteuning aan cliënten, die zelfstandig thuis wonen. Deze vorm van zorg wordt 24 uur per dag geboden. In de nacht wordt Thuiszorg Pieter Raat geboden als cliënten ook gebruik maken van alarmering in de wijk.De Pieter Raat Stichting biedt uitstekende thuiszorg,afgestemd op uw individuele situatie, wensen en indicatie. Ons Thuiszorg team is deskundig, ervaren en flexibel.

Liever meer informatie?
Belt u gerust met het Cliënten Service Bureau van De Pieter Raat Stichting en vraag naar een van onze medewerkers. Zij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

  Direct naar Thuiszorg Pieter Raat

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Heerhugowaard
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Betaling
  Vergoeding via zorgverzekeraar, Vergoeding via zorgkantoor
  Voorwaarden

  • Onze dienstverlening is erop gericht u met op maat geleverde hulp in staat te stellen zelfstandig te blijven wonen. Alhoewel De Pieter Raat Stichting thuiszorg in de praktijk veelal aan senioren verleent, bestaat er geen leeftijdsgrens.
  • Voor zorg via de zorgverzekeringswet geldt er geen eigen bijdrage.
  • Voor zorg via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en de Wet Langdurige zorg wordt een eigen bijdrage via het CAK (Centraal Administratie Kantoor) geregeld. De website van het CAK kunt u raadplegen als u meer wilt weten over uw eigen situatie en de eigen bijdrage die wettelijk gezien moeten worden voldaan.
  • Als u gebruik wilt maken van de Thuiszorg Pieter Raat, kunt u contact opnemen met het Cliënten Service Bureau. Wij bekijken dan de mogelijkheden en kunnen u ondersteunen bij het aanvragen van een indicatie.
  • Zodra het indicatiebesluit is afgegeven, kunt u contact opnemen met het Cliënten Service Bureau.
  • De algemene voorwaarden voor zorg zonder verblijf kunt u op de site lezen.


   

  De Pieter Raat Stichting

  De Pieter Raat Stichting biedt een breed, flexibel pakket aan zorg en diensten voor senioren op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Zorg, hulp en advies bieden, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dat is ons uitgangspunt. Daarbij willen we u helpen om de kwaliteit van leven te behouden. We ondersteunen u, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig uw eigen leven kunt leiden op de manier die u wenst. Of u nu ‘op leeftijd’ bent of wat jonger, we staan u graag met raad en daad terzijde. We hebben daarvoor de kennis, ervaring én de mensen. Bij De Pieter Raat Stichting staan uw wensen en behoeften centraal.

  Kamer van Koophandel: 
  41241550
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.