Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Thuiszorg Hattem

Onze thuiszorgmedewerkers zijn vriendelijk en vakkundig. Zij kunnen u helpen bij het opstaan en naar bed gaan, bij het aan- en uitkleden, bij het wassen en douchen en bij het aantrekken van uw steunkousen. Zij helpen u ook als het om verzorging gaat en zijn ervaren met onder meer zwachtelen, wondverzorging en medicatie.

Vaste gezichten
Hanzeheerd werkt met kleinschalige thuiszorgteams waardoor u te maken krijgt met vast groepje zorgverleners, wat een prettig en vertrouwd gevoel geeft.

Meer weten?
Informeer bij De Bongerd naar de mogelijkheden of stuur een e-mail.

  Direct naar Thuiszorg Hattem

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Hattem
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Hanzeheerd

  Hanzeheerd biedt zowel lichte als zware zorg aan ouderen in Hattem, Heerde en omstreken. De ouderen die bij ons wonen hebben lichamelijke beperkingen en of lijden aan een vorm van dementie.

  Waar wij voor staan
  Hanzeheerd staat voor (zware) zorg van hoge kwaliteit, gastvrijheid, en een veilig en prettig leefklimaat. Wij bieden een thuis met zorg- en verpleegmogelijkheden in De Bongerd in Hattem en Brinkhoven in Heerde. Christelijke waarden spelen een belangrijke rol in ons doen en laten, met respect voor ieders persoonlijke waarden, beleving en achtergrond.

  Bij ons of bij u thuis
  Hanzeheerd biedt lichte en zware zorg. De lichte zorg vindt bij cliënten thuis plaats en de zware zorg meestal in onze instellingen. Indien het de wens is om thuis zware zorg te ontvangen, dan doen wij er alles aan om dat mogelijk te maken. U kunt zowel in onze instellingen als thuis rekenen op onze verzorging, verpleging, begeleiding, huishoudelijke zorg en maaltijdverstrekking. Hanzeheerd kookt zelf haar maaltijden en onze keukens staan hoog aangeschreven.

  Uw eigen behandelaars
  De behandelingen die wij aanbieden zijn afgestemd op uw persoonlijke situatie en passend bij uw zorgvraag. Wij maken gebruik van de diensten van specialisten ouderengeneeskunde, gespecialiseerde fysiotherapeuten en ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en psychologen. Uw eigen huisarts blijft uw hoofdbehandelaar en vaak kan uw eigen vertrouwde fysiotherapeut u blijven behandelen. Daarmee bieden wij specialistische kennis zonder dat u afscheid hoeft te nemen van uw vertrouwde behandelaars.

  U houdt de regie
  Voor ons staat voorop dat u zoveel mogelijk de regie houdt over uw eigen leven. Of u nu zelfstandig thuis woont, in één van onze aanleunwoningen, of in De Bongerd of Brinkhoven. Ook als de situatie complex is geworden, kunt u op ons rekenen. Onze medewerkers ondersteunen u op professionele wijze waarbij uw wensen leidend zijn. Indien uw situatie daarom vraagt, kunnen wij geheel of gedeeltelijk de regie van u overnemen, maar ook dan respecteren we uw wensen.

  Statutaire naam: 
  Stichting "Hanzeheerd"
  Kamer van Koophandel: 
  05076932 - 000022430547
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.