|  | 

Thuiszorg Gezellig: Hulp bij het aantrekken van steun- en compressiekousen

Speciaal opgeleide Kletskousen helpen u dagelijks helpen bij het aan- en uittrekken van de kousen. Daarnaast zijn wij voor u het aanspreekpunt wanneer u naast de hulp bij de kousen meer passende zorg nodig heeft. Onze medewerker kan dan samen met u kijken welke zorg nodig is om zo lang mogelijk comfortabel zelfstandig thuis te blijven wonen.

Kletskous
Onze medewerkers die u helpen bij het aan- en uittrekken van de kousen noemen wij Kletskousen. Onze Kletskousen zijn speciaal opgeleide medewerkers binnen Thuiszorg Gezellig. Onze Kletskousen hebben minimaal de opleiding Helpende niveau 2 behaald en zijn daarnaast erg gezellig. Naast het helpen bij het aantrekken en uittrekken van de steunkousen zijn deze kletskousen ook in voor een gezellig praatje.

Kosten
Er zijn voor u als cliënt geen extra kosten aan onze Kletskousen verbonden, wij declareren de gewerkte tijd bij uw zorgverzekeraar. Wij nemen de adminstratieve rompslomp voor u uit handen waardoor u direct gebruik kunt maken van onze Kletskousen. 

Kennismaken met onze Kletskous
Heeft u hulp nodig bij het aantrekken en uittrekken van uw steunkousen en bent u geïnteresseerd om kennis te maken met een van onze Kletskousen? Neem dan vrijblijvend contact op.

 

  Direct naar Thuiszorg Gezellig: Hulp bij het aantrekken van steun- en compressiekousen

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Drenthe, Flevoland, Gelderland, Overijssel
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Betaling
  Vergoeding via zorgverzekeraar
  Voorwaarden

  Zie de site.

  Thuiszorg Gezellig

  THUISZORG MET EEN SOCIAAL KARAKTER

  Thuiszorg Gezellig is een thuiszorg organisatie die gevestigd is in Zwolle, maar ook werkzaam is in andere steden en dorpen in Flevoland, Gelderland, Overijssel en Drenthe. Wij bieden onze diensten aan vanuit de overtuiging dat sociale contacten voor ieder mens waardevol zijn, dit is het DNA van ons bedrijf en vanuit deze filosofie zijn wij vroeger ook gestart. Voor onze cliënten is het onderhouden van sociale contacten niet altijd even gemakkelijk. De vriendenkring wordt kleiner en de familie woont niet altijd dichtbij. Wij focussen ons met onze thuiszorg dan ook met name op dit sociale aspect. Omdat wat aanspraak in de vorm van een goed gesprek of een gezellige babbel vaak al het verschil kan maken. 

  Onze missie
  Onze missie is om vereenzaming van onze cliënten tegen te gaan. De medewerkers van Thuiszorg Gezellig hebben oog voor het sociale karakter van thuiszorg, naast de zorg inhoudelijke kant. Ons bedrijf is opgericht met als doel het zelfstandig thuiswonen van onze cliënten zo comfortabel mogelijk te maken waarbij het stimuleren van sociale interactie onze grootste drijfveer is.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.