Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Stichting Thuiszorg de ZorgSter: Thuiszorg

Stichting Thuiszorg de ZorgSter: ThuiszorgDoor ons open karakter kiezen wij bewust voor een begrijpende en heldere manier van communiceren zodat u begrijpt waar wij voor staan en weet wat u écht van ons mag verwachten!

Thuiszorg de ZorgSter is een vriendelijke en open organisatie. Ons team bestaat uit deskundig en gekwalificeerde zorgverleners met voldoende inlevingsvermogen en begrip. 

Waarom de ZorgSter?
Welzijn van de mens staat centraal Direct zorg Geen taalbarrière Deskundig en ervaren zorgverleners Vrijwel dezelfde zorgverleners bij u aan huis Uw zorg in vertrouwde handen Zorg naar uw wensen en behoeften Naast medische zorg kijken wij ook naar andere aspecten ter bevordering van het welzijn van de zorgvrager.

  • Open
  • Aandacht
  • Betrokkenheid
Direct naar Stichting Thuiszorg de ZorgSter: Thuiszorg
thuiszorg Stichting Thuiszorg de ZorgSter: Thuiszorg

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Delft, Den Haag, Lansingerland, Leidschendam, Pijnacker, Rijswijk, Wassenaar, Zoetermeer
Soorten hulp
Advies, instructie, voorlichting, Begeleiding, Verzorging of verpleging
Thuiszorg specialisatie
Lichamelijke beperking, Dementiezorg, Palliatieve zorg
Spoedhulp mogelijkheid
Nee
Betaling
Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB), Vergoeding via gemeente, Vergoeding via zorgverzekeraar, Vergoeding via zorgkantoor

Thuiszorg de ZorgSter

Thuiszorg de ZorgSter is een vriendelijke en open organisatie. Ons team bestaat uit deskundig en gekwalificeerde zorgverleners met voldoende inlevingsvermogen en begrip. Door ons open karakter kiezen wij bewust voor een begrijpende en heldere manier van communiceren zodat u begrijpt waar wij voor staan, en weet wat u écht van ons mag verwachten!

van € 37,50 tot € 54,50
per uur
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.