|  | 

Spiqle Agenda

Spiqle AgendaDe Spiqle agenda helpt om op eenvoudige wijze structuur aan te brengen in het dagelijks leven van mensen met bijvoorbeeld geheugenverlies, moeite met de dagstructuur of in de begin- of middenfase van dementie. Uw naaste ervaart meer zelfstandigheid en blijft goed op de hoogte met deze digitale agenda.


Ongemerkt weer controle en vertrouwen om het zelf te doen

Spiqle agenda geeft inzicht in de dag waardoor er rust ontstaat. In tegenstelling tot een handgeschreven kalender of andere kleine tablet kalenders, hoeft u bij Spiqle agenda niet bang te zijn dat uw naaste vergeet er naar te kijken. De Spiqle agenda wordt op een centrale positie in huis geplaatst. Door het grote, heldere scherm en de eenvoudige boodschappen is duidelijk wat er die dag staat te gebeuren. Door deze bijna ongemerkte ondersteuning krijgt de gebruiker het vertrouwen om die dag zelfstandig te kunnen handelen.

U kunt als mantelzorger met een app op de smartphone de Spiqle agenda voor uw naaste inrichten met (vaste) afspraken en informatie.

Hoe werkt het?

Spiqle agenda laat informatie zien die nodig is om een overzicht te krijgen van de dag(en). Belangrijke of spoedeisende berichten lichten extra op of maken een geluid zodat de aandacht naar het scherm gaat wanneer nodig. U kunt de agenda inrichten met behulp van een app op uw smartphone. Eventueel kunnen meerdere mantelzorgers toegang krijgen tot de app om de Spiqle agenda te vullen.

  • Structuur bij dementie
  • Geeft vertrouwen
  • Steun voor mantelzorg
Direct naar Spiqle Agenda
thuiszorg Spiqle Agendathuiszorg Spiqle Agendathuiszorg Spiqle Agendathuiszorg Spiqle Agendathuiszorg Spiqle Agendathuiszorg Spiqle Agendathuiszorg Spiqle Agenda

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Soorten hulp
Advies, instructie, voorlichting, Begeleiding, Verzorging of verpleging
Thuiszorg specialisatie
Dementiezorg
Spoedhulp mogelijkheid
Nee
Betaling
Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB)

Jinca

Jinca is een innovatieve organisatie die samen met thuiszorgorganisaties, woningbouwverenigingen en gemeenten een aantal producten en diensten ontwikkelt en aanbiedt. Jinca biedt onder andere vaste alarmering thuis, mobiele alarmering met GPS en woningtoegang oplossingen.

Met Jinca kiest u voor zekerheid. Dankzij innovatie heeft u altijd beschikking over moderne digitale apparatuur. En de ervaren professionals van de zorgcentrale werken al jaren samen met de zorgteams van de thuiszorg partners in de wijken

Kamer van Koophandel: 
64740137
Rechtsvorm: 
BV
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.