|  | 

RSZK: Thuiszorg

Zelfstandig blijven wonen, ook als u hulp of zorg nodig heeft? De RSZK helpt u daarbij. Dé specialist op het gebied van ouderenzorg. Zorg bij u thuis, menselijk en professioneel, dat is wat u van ons mag verwachten.

Bij ons kunt u terecht voor de volgende thuiszorg:

Persoonlijke verzorging
Voor als u hulp nodig heeft bij dagelijkse handelingen, zoals opstaan, aan- en uitkleden, naar bed gaan, wassen en douchen. Dit kan op afgesproken tijden.

Verpleging
Onze verpleegkundigen zijn opgeleid om u te verplegen bij wondverzorging, behandeling met een infuus, pijnbestrijding, verwisselen van een katheter en dergelijke.

Begeleiding
Heeft u problemen bij het overzien van het dagelijkse leven? Ook dan kunt u een beroep op ons doen.

Terminale zorg
Mensen die ernstig ziek zijn, willen vaak in deze laatste levensfase in hun eigen vertrouwde omgeving blijven om ook in hun eigen omgeving te kunnen sterven. Wij bieden hen en hun familie begeleiding en zorg.

Spoedzorg
Indien gewenst, kan thuiszorg per direct worden opgestart. Ook na een ziekenhuisopname. De RSZK werkt namelijk samen met diverse regionale ziekenhuizen.

  Direct naar RSZK: Thuiszorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Bergeijk, Bladel, Eersel, Reusel-de Mierden, Veldhoven, Waalre
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Thuiszorg specialisatie
  Palliatieve zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Betaling
  Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB)
  Voorwaarden

  Zie de site.

  Regionale Stichting Zorgcentra de Kempen

  De RSZK is een organisatie met woonzorgcentra, een Revalidatie Centrum voor Senioren, hospice en een zorgboerderij. Ons werkgebied omvat de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-de Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre. Zorg op maat, met een lokale kleur. Dat is wat wij bieden aan onze cliënten. Op dé plek waar zorg nodig is. Aan jonge en oudere senioren, chronisch zieken en gehandicapten die als gevolg van ouderdom, ziekte of een handicap beperkingen ervaren. 

  Zorg en diensten aan huis
  Vitaal en fit thuis blijven wonen is natuurlijk het prettigst. En dus bieden we een grote diversiteit aan zorg en diensten aan huis. Van thuiszorg of hulp bij het huishouden tot behandelingen aan huis, van maaltijdservice tot personenalarmering en van klussendienst tot het bieden van gezelschap aan ouderen en welzijnsdiensten. Maar ook dagactiviteiten in onze woonzorgcentra voor senioren die zelfstandig wonen maar behoefte hebben aan gezelschap of structuur.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.