|  | 

Persoonlijke verzorging

Langer in uw vertrouwde omgeving wonen blijft soms binnen handbereik wanneer u voor uw persoonlijke verzorging kunt vertrouwen op professionele ondersteuning. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij dagelijkse handelingen als douchen/wassen en aankleden, steunkousen aantrekken of het toedienen van medicijnen.

  Direct naar Persoonlijke verzorging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Beneden-Leeuwen, Beuningen, Druten, Ewijk, Nijmegen, West Maas en Waal
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Zorggroep Maas & Waal

  Cliënten die wel-zijn, leefplezier en comfort ervaren, ondanks de beperkingen die ouderdom met zich meebrengt.
  Dat is in de kern het doel van ons werk als zorggroep Maas & Waal.

  Met zes zorglocaties en een zMW Thuiszorg- en Behandelteam zijn wij stevig verankerd in de regio, zijn wij ‘zeker en dichtbij’. Wij realiseren voor u de voorwaarden om zoveel mogelijk zelf te kunnen doen wat u nog wilt doen. Daarnaast ondersteunen wij u in wat niet of minder makkelijk gaat. We kijken daarbij ook naar uw netwerk, de mensen om u heen.

  Uw welbevinden zien wij namelijk als het resultaat van samenspel. Van ons als professionals en vrijwilligers, en ook van mantelzorgers, familieleden, vrienden en kennissen. Samen streven wij naar het verlichten van uw ongemak, naar comfort en ook naar het behouden van wat u nog zelf kunt doen. Zodat u zo lang mogelijk uw leven kunt leiden zoals u dat graag doet.

  Zorggroep Maas & Waal is aangesloten bij ActiZ, landelijke organisatie van zorgondernemers. Als lid van ActiZ voldoen wij aan de normen voor Verantwoorde Zorg. We leveren goede kwaliteit en zijn daar transparant over.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.