|  | 

Persoonlijke verzorging

Wij zijn er voor u met de beste zorg en aandacht. Bent u (tijdelijk) niet in staat om u zelf persoonlijk te verzorgen, dan kunnen wij deze zorg gedeeltelijk of volledig van u overnemen. Samen kunnen we in kaart brengen welke zorg en hoeveel uur zorg u nodig heeft. Bij persoonlijke verzorging kunt u denken aan wassen, douchen, aan- en uitkleden, aan- en uittrekken van steunkousen, eten en drinken, medicatie etc.

  Direct naar Persoonlijke verzorging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Almelo, Borne, Hengelo, Oldenzaal, Twenterand, Wierden
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Stichting Het Thuisgevoel

  Wij zijn er van overtuigd dat het benadrukken van de sterke kanten van de persoon zelf en steun van de omgeving bepalend zijn voor het wel of niet slagen van een ondersteuningstraject. Deze factoren vormen dan ook onze benadering van de cliënt. Wij willen er voor zorgen dat de cliënt meer eigen kracht ervaart, de regie over zijn/haar leven terugkrijgt en opgewassen is tegen moeilijkheden van alle dagen. Zoekt u een betrouwbare en betrokken thuiszorgmedewerker? Dan bent u bij Stichting ‘t Thuisgevoel aan het juiste adres.

  Wij zijn een thuiszorgorganisatie met een warm hart voor onze cliënten. Wij leveren 24 uur 7 dagen zorg momenten. Dat doen wij met persoonlijke aandacht en toewijding. Met de inzet en gedrevenheid van onze professionals garanderen wij u maatwerk en een adequate doelgerichte invulling. Na het opstellen van een persoonlijk en bovenal transparant ondersteuningsplan, wordt er zorg ingezet die praktisch gezien het beste bij u past. Met hulp van onze deskundige begeleiders en coaches is ons doel om er voor te zorgen dat de cliënten weer grip krijgen op het dagelijks leven.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.