Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Persoonlijke verzorging

Iedereen heeft verzorging nodig, en iedereen wilt zijn of haar dag verfrissend beginnen. Dat begrijpen wij maar al te goed! Het kan zijn dat u daar soms hulp bij nodig heeft. Omdat uw wens ons begin is, ondersteunt Stichting Thuiszorg SG u daar graag bij!

De verzorgende van Stichting Thuiszorg SG komt bij u langs wanneer u (tijdelijke) verzorging nodig heeft die u niet zelfstandig kunt uitvoeren. Dit gaat dan om handelingen waar u mee te maken krijgt in het dagelijks leven. U kunt hierbij denken aan opstaan, wassen, een toiletbezoek en baden, aan- en omkleden, persoonlijke hygiëne. Deze persoonlijke verzorging kunt u nodig hebben als u bijvoorbeeld een handicap heeft, herstelt na een ziekenhuisopname, bij een (langdurige) ziekte, als u op leeftijd bent en in andere situaties waarbij persoonlijke verzorging van belang is. Voor Stichting Thuiszorg SG is het belangrijk dat u zich fijn voelt en de verzorging krijgt die u nodig heeft om op een goede manier u dag door te kunnen brengen. De verzorgenden van Stichting Thuiszorg SG willen u daarbij graag helpen!

Heeft u zorg- en/of hulpverlening nodig? Dan kunt u zich via het formulier op onze Stichting Thuiszorg SG-site aanmelden. Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen, neemt onze zorgcoördinator contact met u op. Er wordt dan samen met u een intakegesprek ingepland. In deze gesprek wordt samen uw situatie besproken. Dan zullen wij samen bekijken wat er voor u mogelijk is en hoe we dat gaan regelen! Als u zich aanmeldt, zit u natuurlijk nergens aan vast. Wilt u het liever telefonisch regelen? Dan kunt u het formulier rechts invullen. U wordt dan binnen 1 werkdag teruggebeld.

  Direct naar Persoonlijke verzorging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Arnhem
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Stichting Thuiszorg SG

  Stichting Thuiszorg SG is ooit begonnen met één doel: mensen voorruit helpen. Wij zijn mensen die zich graag inzetten voor het belang van anderen. Zij die ondersteuning nodig hebben om een kleurrijke toekomst te creëren.  Ooit is Stichting Thuiszorg SG met passie opgericht. Passie voor kwaliteit en ontwikkeling. Deze passie is nu een karaktereigenschap van de Stichting geworden. Dit vertalen wij ook graag naar de praktijk: wij streven ernaar om dit zichtbaar te maken in de zorg die wij leveren. Stichting Thuiszorg SG kan om die reden alleen vooruit gaan als de mensen ook vooruit gaan. Ons uitgangspunt is daarom altijd: uw wens is ons begin!

   

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.