|  | 

Persoonlijke verzorging en verpleging

De meest uiteenlopende activiteiten op het gebied van persoonlijke verzorging behoren tot de mogelijkheden, denk aan hulp bij douchen, wassen, aankleden en naar het toilet gaan. Onze medewerkers zijn deskundig in het uitvoeren van verpleegkundige handelingen, zoals wondverzorging, het toedienen van medicijnen en het geven van injecties. Ook kunnen ze samen met u bepaalde handelingen oefenen of aanleren, zodat u weer zelfstandig kunt functioneren.

Voor specifieke vragen m.b.t. stomazorg of diabeteszorg hebben wij een daartoe opgeleide medewerker in dienst.

Contactpersoon
Bij Thuiszorg Julsingha Thuis heeft u een vast contactpersoon. Zij zal regelmatig met u bespreken of de hulp naar wens verloopt. Veranderingen of wijzigingen kunnen rechtstreeks aan uw contactpersoon worden doorgegeven.

Eigen bijdrage
Er is geen eigen bijdrage meer verschuldigd voor de verpleging en verzorging, maar dit kan alleen worden verkregen op basis van een door de wijkverpleegkundige opgestelde indicatie.

PGB zorg/herindicatie's PGB
De wijkverpleegkundige kan een (her)indicatie vaststellen voor uw zorgverzekeraar.

  Direct naar Persoonlijke verzorging en verpleging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Appingedam, Delfzijl
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Noorderzorg

  Wij zijn Noorderzorg. Een nieuwe naam voor ouderenzorg in Noord-Groningen. Wij zijn ontstaan uit een samenwerking tussen zorgorganisaties Van Julsingha in Delfzijl, Hunsingoheerd in Uithuizen en De Mieden in Uithuizermeeden (voorheen ’t Gerack). Met Noorderzorg blijven we een organisatie die zich inzet voor wonen, welzijn en zorg voor ouderen. We bieden woonruimte, alle vormen van intensieve ouderenzorg en beschikken over zorgappartementen en verpleeghuisplaatsen. Thuiszorg en zorg vanuit Wmo maken het palet in onze dienstverlening compleet.

  Met deze samenwerking kunnen we beter inspelen op groeiende en complexer wordende zorgvragen. Bij ons kan de cliënt rekenen op persoonlijke aandacht en kwalitatief hoogwaardige zorg. Wonen in een vertrouwde, veilige omgeving, en het beleven van een fijne dag. Dat is waar we voor staan. Bij ons voelt de cliënt zich altijd thuis.

  Statutaire naam: 
  Stichting Noorderzorg
  Kamer van Koophandel: 
  72630787
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.