|  | 

Palliatieve zorg

Als genezing niet meer mogelijk is, kan palliatieve zorg uw laatste levensfase verlichten. Sutfene biedt palliatieve zorg. In een vertrouwde, warme omgeving. Thuis of thuis bij Sutfene. We bieden zorg en ondersteuning op maat. Geboden door deskundige medewerkers voor wie openheid, zorgvuldigheid, vertrouwen en goed overleg zeer belangrijk zijn.

Sutfene heeft vele specialisten in huis, die allen met elkaar samenwerken. Er is bijvoorbeeld een groep verpleegkundigen voor complexe verpleegtechnische handelingen en specialisten ouderengeneeskunde kunnen medische ondersteuning bieden. We hebben de deskundigheid in huis om u in alle facetten te begeleiden.

Mantelzorg
Sutfene kan ook familie en naasten begeleiding, ondersteuning en nazorg bieden. Daarnaast proberen we de mantelzorger te ontlasten door, als dat gewenst is, taken over te nemen.

Ondersteuning en zorg, 24 uur per dag
Bij Sutfene begrijpen we dat een vertrouwde omgeving belangrijk is, juist ook in de laatste levensfase. We zullen er daarom alles aan doen om u, in samenwerking met uw naasten, thuis te ondersteunen en te verzorgen. Soms echter ontstaat er een situatie waarin 24 uur aanwezigheid van professionele verzorging noodzakelijk is. In zo’n situatie kunt u worden opgenomen bij Sutfene.

  Direct naar Palliatieve zorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Eefde, Gorssel, Warnsveld, Zutphen
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Thuiszorg specialisatie
  Palliatieve zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Voorwaarden

  Als u of uw naaste palliatieve zorg nodig heeft kunt u zelf het Advies- en Ontmoetingsplein van Sutfene bellen, of dit door uw huisarts of specialist in het ziekenhuis laten doen. Als het gaat om een opname bij Sutfene hebt u een indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg nodig. De medewerkers van het Advies- en Ontmoetingsplein kunnen een aanvraag voor u verzorgen.

  Stichting Sutfene

  Sutfene is een dienstverlenende organisatie met ongeveer 1000 medewerkers en 500 vrijwilligers. Wij verlenen onze diensten vanuit onze eigen locaties in Zutphen, Eefde, Gorssel en Warnsveld. In de hele regio leveren we 24 uur per dag thuiszorgdiensten. Iedere locatie heeft een eigen sfeer en eigen karakter, maar kan altijd terugvallen op de deskundigheid van de stichting.

  Wij gaan uit van uw wensen, gewoontes en gebruiken, of het nu gaat om verzorging, verpleging of specialistische behandeling. Betrokken, kundig en samen verwoorden als kernwaarden de wijze waarop we dit doen. Zelfstandig wonen en alleen op bepaalde momenten van de dag (of nacht) ondersteuning? Tijdelijke begeleiding van een ergotherapeut? Advies en begeleiding door een diëtiste? Opname of gespecialiseerde zorg via één van onze zorgarrangementen? Het kan allemaal. Op elk moment van de dag, zeven dagen per week.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.