Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Medische hulp thuis

U heeft behoefte aan een medisch consult of andere medische aandacht, maar u wilt hiervoor niet de deur uit? Geen probleem, Trimenzo Thuiszorg & Hulp werkt nauw samen met huisartsen, een specialist ouderengeneeskunde, fysiotherapeuten en andere specialistische zorgverleners.

Kwaliteit
Trimenzo werkt alleen met specialisten en dokters die in het bezit zijn van de juiste diploma’s en de goede kennis. Veel de artsen zijn ervaringsdeskundigen op het gebied van ouderenzorg. Hierdoor houden we de kwaliteit van deze zorg op een zeer hoog niveau.

Soorten medische zorg
Wat kunnen wij u bieden?

 • Functionele diagnostiek kan worden uitgevoerd door een Specialist Ouderengeneeskunde (SO). Deze kan bepalen welk zorg- / behandelplan u behoeft;
 • Specifieke CSLM-zorg (continue, systematische, langdurige, multidisciplinaire zorg). Dit is langdurige zorg, die onder regie van de Specialist Ouderengeneeskunde wordt uitgevoerd. Deze heeft veel kennis van de doelgroep;
 • Inzet van gedragswetenschapper zoals bijvoorbeeld een psycholoog bij dementie of psychiatrische problematiek als depressie of verslaving.

 

  Direct naar Medische hulp thuis

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Twello
  Soorten hulp
  Behandeling (paramedisch, gericht op herstel)
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Trimenzo

  Trimenzo is een moderne organisatie die de eigen kracht en zelfstandigheid van mensen ondersteunt door middel van het bieden van welzijn-, woon-, en zorgdiensten onder regie van deze mensen en/of hun naaste omgeving.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.