|  | 

Lekker slapen met videomonitoring

Bent u bang om ‘s nachts uit bed te vallen? Met videomonitoring kan een verpleegkundige op afstand een oogje in het zeil houden. Via een camera (in uw slaapkamer) kijkt hij of zij of alles goed met u gaat. Uw nachtrust wordt niet verstoord en ook uw mantelzorger kan met een gerust hart gaan slapen.

Natuurlijk maken we met u goede afspraken over uw privacy en kan er altijd iemand komen als dat nodig is.

Zo werkt videomonitoring
U kunt zelf contact maken met één druk op de knop. De verpleegkundige verschijnt dan onmiddelijk op uw televisiescherm. Ze ziet uw gegevens op het scherm en kan met een camera op uw televisie de hele kamer overzien. Mocht het nodig zijn dat er iemand bij u langskomt, dan schakelt de verpleegkundige die persoon in. Dit kan een huisarts of hulpverlener zijn, maar ook een familielid van u.

Als de televisie uit staat of als deze het niet doet, kunt u toch een verbinding met de service centrale maken. U ziet de verpleegkundige dan niet op het beeldscherm, maar er is wel een spreek-luister verbinding. En de verpleegkundige kan u wél zien.

Belangstelling voor videomonitoring?
Wij verzorgen voor u de aansluiting. Voor het plaatsen van de apparatuur en de verbinding komt een monteur bij u thuis.

De kosten van onze dienstverlening voor u, hangen samen met uw persoonlijke situatie. In sommige gevallen zijn er voor u geen kosten als u een indicatie heeft, soms wordt er van u een eigen bijdrage verwacht. U kunt onze zorg ook altijd zelf inkopen, al dan niet met een persoonsgebonden budget. De verzekering dekt in bepaalde situaties (een deel van) de kosten.

De wijkverpleegkundige van het wijkteam bij u in de buurt kan voor u uitzoeken wat in uw persoonlijke situatie uw kosten zijn voor onze dienstverlening. Ook kan zij samen met u een indicatie aanvragen.

  Direct naar Lekker slapen met videomonitoring

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aalten, Aerdt, Angerlo, Azewijn, Babberich, Beek-Ubbergen, Berkelland, Braamt, Broek, Bronckhorst, Didam, Doesburg, Doetinchem, Duiven, Etten, Gendringen, Giesbeek, Greffelkamp, Groessen, Heeg, Herwen, Holthuizen, Kilder, Lathum, Lengel, Lobith, Lochem, Loerbeek, Loil, Megchelen, Montferland, Netterden, Nieuw- Dijk, Nieuw- Wehl, Ooij, Oost Gelre, Oud- Dijk, Oud Zevenaar, Oude IJsselstreek, Pannerden, 's-Heerenberg, Spijk, Stokkum, Tolkamer, Tuindorp, Ulft, Varsselder, Vethuizen, Vriesland, Wehl, Westervoort, Wijnbergen, Winterswijk, Zeddam, Zevenaar, Zutphen
  Soorten hulp
  Advies, instructie, voorlichting
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Medisch Service Center Sensire

  Als grootste zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers biedt Sensire dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij u thuis of in een van onze woonzorgcentra. Wij helpen u gezond te blijven, beter te worden of te leven met zorg. Zodat u uw leven kunt leiden zoals u dat gewend bent.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.