Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Individuele begeleiding

Thuiszorg ELELE biedt individuele begeleiding aan om de zelfredzaamheid van onze cliënten te stimuleren, waardoor zij zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Thuiszorg ELELE bekijkt uw thuissituatie. Uw partner, gezin en leefomgeving worden hier ook bij betrokken. Samen met u en uw naasten zorgen wij dat u praktische hulp en ondersteuning krijgt, bij het aanleren van handelingen en vaardigheden, om uw zelfredzaamheid te bevorderen.

Waar u bij onze zorgdienst “individuele begeleiding” aan moet denken.
Wij bieden u diverse soorten hulp aan bij onze zorgdienst “individuele begeleiding”. Denk hierbij aan professionele hulp bij het:

 • plannen en uitvoeren van dagelijkse activiteiten (binnen- en buitenhuis);
 • structureren van de dag;
 • afhandelen en begrijpen van de post;
 • maken en nakomen van afspraken;
 • bedenken en maken van een gezonde maaltijd;
 • oefenen van vaardigheden, zoals schrijven, rekenen en kleuren;

  Direct naar Individuele begeleiding

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nijmegen
  Soorten hulp
  Begeleiding
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Voorwaarden

  Heeft u behoefte aan individuele begeleiding? Dan vraagt u individuele begeleiding aan bij uw Sociaal Wijkteam (SWT). De medewerker van het SWT beoordeelt of u, mits u een indicatie wordt toegekend, in aanmerking komt voor individuele begeleiding.

  Thuiszorg Elele B.V.

  Thuiszorg ELELE is een toegankelijke organisatie die iedereen zorg en hulp biedt bij het op orde brengen of houden van het dagelijks leven. Een persoonlijke benadering staat hierbij centraal. Dit betekent dat wij altijd samen met u bepalen welke begeleiding er nodig is. Bovendien kijken wij verder dan naar alleen uw zorgbehoefte. Zo houden wij ook rekening met uw gewoontes en de manier waarop u uw leven leidt. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van zorg die naadloos aansluit op uw wensen en behoeften.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.