|  | 

Hulpmiddelen

Service en advies aan huis/verzorgingshuis. Bij ons staat "Veiligheid" centraal.

  Direct naar Hulpmiddelen

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Friesland, Fryslân
  Soorten hulp
  Advies, instructie, voorlichting
  Spoedhulp mogelijkheid
  Ja
  Betaling
  Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB)

  Friesland Vitaal Zorghulpmiddelen

  Friesland Vitaal verkoopt zorg hulpmiddelen, maar dat is niet alles. Bij Friesland Vitaal staat het belang van de mens die afhankelijk is van een zorg hulpmiddel namelijk voorop.

  “Ik ben Cor Bakkenes en dit jaar begonnen om Friesland Vitaal op te zetten. Ik onderscheidt mij, door in te steken op de ‘kwaliteit’ en de ‘veiligheid’ van de zorggebruiker, maar ook mensen bewust maken, dat ze zelf keuzes kunnen maken bij het vinden van een gepast zorg hulpmiddel en dat dit ook noodzakelijk is. Hier zet ik mij volledig voor in. 

  Om zorggebruikers het juiste advies te geven, wordt in de praktijk nogal eens aan voorbij gegaan. Ik zag hier kansen en mogelijkheden voor Friesland Vitaal. Friesland Vitaal heeft een persoonlijke benadering en levert producten aan huis of zorgcentra, biedt rij vaardigheidscursus(sen) aan, verleent onderhoud en periodieke controles en men kan in overleg desgewenst service pakket(ten) afnemen. Friesland Vitaal helpt u op een laagdrempelig manier vertrouwd te raken met uw zorg hulpmiddel, want een zorg hulpmiddel moet toegankelijk, maar bovenal veilig zijn.”


  Statutaire naam: 
  Friesland Vitaal
  Kamer van Koophandel: 
  74351664 - 000042316758
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.