Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Hulp bij het aantrekken van steun- en compressiekousen

Heeft u hulp nodig bij het aantrekken van steun- en compressiekousen? Deze hulp kan Thuiszorg Gezellig u bieden. Wij hebben daarvoor speciaal opgeleide Kletskousen die u dagelijks helpen bij het aan- en uittrekken van de kousen.

Daarnaast zijn wij voor u het aanspreekpunt wanneer u naast de hulp bij de kousen meer passende zorg nodig heeft. Onze medewerker kan dan samen met u kijken welke zorg nodig is om zo lang mogelijk comfortabel zelfstandig thuis te blijven wonen.

  Direct naar Hulp bij het aantrekken van steun- en compressiekousen

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Drenthe, Flevoland, Gelderland, Overijssel
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Thuiszorg Gezellig

  Thuiszorg Gezellig is een thuiszorg organisatie die gevestigd is in Zwolle, maar ook werkzaam is in andere steden en dorpen in Flevoland, Gelderland, Overijssel en Drenthe. Wij bieden onze diensten aan vanuit de overtuiging dat sociale contacten voor ieder mens waardevol zijn, dit is het DNA van ons bedrijf en vanuit deze filosofie zijn wij vroeger ook gestart. Voor onze cliënten is het onderhouden van sociale contacten niet altijd even gemakkelijk. De vriendenkring wordt kleiner en de familie woont niet altijd dichtbij. Wij focussen ons met onze thuiszorg dan ook met name op dit sociale aspect. Omdat wat aanspraak in de vorm van een goed gesprek of een gezellige babbel vaak al het verschil kan maken.

  Statutaire naam: 
  Thuiszorg Gezellig B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  66436877 - 000035058048
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.