|  | 

Gespecialiseerde zorg bij neurologische aandoeningen

Als u een (chronische) neurologische aandoening heeft, roept dit wellicht veel vragen en zorgen bij u op. Of bij de mensen in uw omgeving. Voorbeelden van neurologische aandoeningen zijn MS (multiple sclerose), de ziekte van Parkinson, CVA (een beroerte), ALS (amyotrofische lateraal sclerose), NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) en epilepsie. Misschien heeft u door uw aandoening problemen met uw concentratie en geheugen. Het kan ook zijn dat uw gedrag verandert.

Of u ervaart diverse (fysieke) klachten als gevolg van de progressie van uw aandoening. Het hebben van een neurologische aandoening heeft veel impact, voor uzelf, maar ook voor de mensen om u heen. Vaak kost het veel energie om het dagelijks leven weer op te pakken en in te vullen. Gespecialiseerde verpleegkundigen van Beweging 3.0 kunnen u daarbij helpen.

  Direct naar Gespecialiseerde zorg bij neurologische aandoeningen

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg
  Soorten hulp
  Advies, instructie, voorlichting
  Thuiszorg specialisatie
  Specialistische zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Beweging 3.0

  Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg). Wij bieden wijk- en  gespecialiseerde verpleging bij u thuis, (tijdelijk) verblijf en zorg met en zonder behandeling in onze woonzorgcentra en verpleeghuizen en revalidatiezorg.

  Daarnaast zijn Welzijnsorganisatie Welzin en Leef3.nu belangrijke activiteiten van Beweging 3.0. Welzin biedt dagbesteding, buurtbemiddeling, maatschappelijk werk en begeleiding aan mensen die thuis wonen. Leef3.nu levert particuliere diensten en producten waarmee mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

  Kamer van Koophandel: 
  32134360 - 000005016606
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.