|  | 

Gespecialiseerde continentiezorg

Als u last heeft van ongewenst verlies van urine of ontlasting, kan een uitstapje of ergens op bezoek gaan een lastige opgave zijn. Soms zo moeilijk dat u de deur niet meer uitkomt.

Incontinentieproblemen worden niet gemakkelijk besproken en hebben veel impact, voor uzelf, maar ook voor de mensen om u heen. Hoe eerder de problemen worden besproken, hoe groter het positieve resultaat. Ongewenst verlies van urine of ontlasting kan verschillende oorzaken hebben. Ouderen en mensen die langdurig ziek zijn krijgen hier vaak mee te maken. Dit kan leiden tot een sociaal isolement. De continentieverpleegkundige van Beweging 3.0 kan u op deskundige wijze helpen dit isolement te doorbreken. U kunt met al uw vragen bij haar terecht, ook als het gaat om incontinentiematerialen en de vergoeding daarvan.

  Direct naar Gespecialiseerde continentiezorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg
  Soorten hulp
  Advies, instructie, voorlichting
  Thuiszorg specialisatie
  Specialistische zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Beweging 3.0

  Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg). Wij bieden wijk- en  gespecialiseerde verpleging bij u thuis, (tijdelijk) verblijf en zorg met en zonder behandeling in onze woonzorgcentra en verpleeghuizen en revalidatiezorg.

  Daarnaast zijn Welzijnsorganisatie Welzin en Leef3.nu belangrijke activiteiten van Beweging 3.0. Welzin biedt dagbesteding, buurtbemiddeling, maatschappelijk werk en begeleiding aan mensen die thuis wonen. Leef3.nu levert particuliere diensten en producten waarmee mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

  Kamer van Koophandel: 
  32134360 - 000005016606
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.