Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Dagbehandeling

Ook wanneer u zorg nodig heeft, blijft u het liefst zo lang mogelijk in uw eigen omgeving. De dagbehandeling van Liemerije kan u hierbij helpen.
Dagbehandeling is bedoeld voor ouderen die nog steeds thuis wonen maar wel één of meer dagen in de week extra zorg of begeleiding nodig hebben. Op de dagen dat u naar de dagbehandeling gaat, wordt uw mantelzorger ontlast

Naast gezelligheid, ontspanning en een zinvolle daginvulling in een huiselijke omgeving krijgt u begeleiding en behandeling op maat. Samen met medewerkers van de afdeling en de specialist ouderengeneeskunde bepaalt u uw doelen voor de behandeling.

  Direct naar Dagbehandeling

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Duiven, Montferland, Rijnwaarden, Westervoort, Zevenaar
  Soorten hulp
  Begeleiding, Behandeling (paramedisch, gericht op herstel)
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Liemerije Zevenaar

  Liemerije is hét adres voor ouderenzorg in de Liemers en omgeving. Wij leveren complete, warme, belevingsgerichte zorg in de buurt van de cliënt.
   
  Missie
  Als oud worden leidt tot vragen hebben wij antwoorden. Iedere oudere kan bij Liemerije terecht voor advies over behandeling, zorg en wonen. Naar aanleiding van uw vraag gaat Liemerije met u in gesprek. Dit gesprek staat aan de basis van onze zorgverlening.

  Zorg afgestemd op de cliënt
  Liemerije biedt zorg op maat. Onze zorg sluit aan bij uw wensen, beleving en behoefte. In overleg met u en uw familie zorgen we ervoor dat u de zorg krijgt die bij u past en bij de geïndiceerde zorgzwaarte. U krijgt dus de zorg die u nodig heeft.

  Warme zorg
  Wij bieden zorg in een huiselijke, sfeervolle omgeving. Elke ontmoeting tussen cliënt en medewerkers is uniek. Wij zeggen dan ook dat onze medewerkers werken in het huis van onze cliënten. U bepaalt zoveel mogelijk wat er gebeurt. Binnen Liemerije is er veel aandacht voor het welzijn van onze cliënten.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.