|  | 

Behandeling thuis van ZuidOostZorg

ZuidOostZorg wil u graag zinvolle zorg bieden. Dit doen we door goed te kijken en te luisteren naar uw zorgvraag. Meerdere behandelaars werken samen om met hun kennis naar uw zorgvraag te kijken. Zo kunnen ze u de juiste behandeling en adviezen geven. De behandelaars die samenwerken zijn bijvoorbeeld: fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, di√ętisten en psychologen. Samen vormen zij de netwerkbehandeldienst.

  Direct naar Behandeling thuis van ZuidOostZorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Dokkum, Heerenveen, Ooststellingwerf, Opsterland, Smallingerland, Weststellingwerf
  Soorten hulp
  Behandeling (paramedisch, gericht op herstel)

  ZuidOostZorg

  ZuidOostZorg is een zorginstelling in het zuidoosten van Fryslân en één locatie in Dokkum. We bieden zorg en ondersteuning wanneer u thuis woont. Daarnaast hebben we verpleeg- en verzorgingshuizen op mooie locaties in zuidoost Fryslân.

  Hier kunt u alles lezen over wie we zijn en waar we voor staan. Over onze visie, onze missie en over wie er bij ZuidOostZorg de dagelijkse leiding heeft. Over de manier waarop we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en samenwerken met verschillende zorgpartners en het onderwijs. En natuurlijk over hoe we ervoor zorgen dat de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening altijd van de hoogste kwaliteit is.

  Statutaire naam: 
  Stichting ZuidOostZorg
  Kamer van Koophandel: 
  01098504 - 000023199431
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.