|  | 

Behandeling: persoonlijk en professioneel

Of u nu zelfstandig woont of in één van onze woonzorgcentra verblijft, u kunt altijd rekenen op Zorggroep Sint Maarten als u kampt met uw lichamelijke of geestelijke gezondheid. Een uitgebreid team van specialisten staat voor u klaar om u de behandeling te geven die aansluit bij uw persoonlijke wensen en doelen.

  Direct naar Behandeling: persoonlijk en professioneel

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Dinkelland, Friesland, Fryslân, Gelderland, Harmelen, Losser, Oldenzaal, Tubbergen
  Soorten hulp
  Behandeling (paramedisch, gericht op herstel)
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Zorggroep Sint Maarten

  Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens waardevol is en recht heeft op zorg, liefde en aandacht. We richten ons voorbij de zorg op een betekenisvol leven, waarbij we uitgaan van wat mensen nog wel kunnen. Elke dag opnieuw gaan we uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talent. En van de kracht van delen. Deel je leven vormt daarbij het uitgangspunt: we kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven.

  Zorggroep Sint Maarten is regionaal bekend en lokaal ingebed. Op elke locatie bieden we wonen, zorg en services volgens onze kernwaarden zijn, ontplooiend vitaal en dorps.

  Statutaire naam: 
  Zorggroep Sint Maarten locatie Centraal Bureau
  Kamer van Koophandel: 
  08130883 - 000023954930
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.