|  | 

Begeleiding

Soms zijn er omstandigheden waardoor mensen tijdelijk de grip op hun eigen leven dreigen te verliezen. Als u bijvoorbeeld te maken krijgt met een echt­scheiding, het verlies van een dierbare, of wanneer u met psychische problemen te kampen heeft. Ieder mens reageert dan op zijn eigen manier en ook de problemen zijn steeds weer anders. Samen met u brengt de verzorgende uw situatie in kaart en helpt u om de zaken weer op te pakken.

Dat kan gaan om de organisatie van uw huishouden, het op orde brengen van uw financiën, maar ook om het aan­brengen van structuur in uw dagritme of het opnieuw aangaan van sociale contacten.

Zelfstandig thuis wonen met de ondersteuning die bij u past
Als het even kan zelfstandig blijven wonen. Zo lang mogelijk uw eigen leven invullen en zelf bepalen wat wel en niet gebeurt. Dat is wat Azora Thuiszorg voor u mogelijk maakt, ook als u een aantal zaken zelf tijdelijk of blijvend niet meer kunt. Ons thuiszorgteam staat dag en nacht voor u klaar als het moet. Zeven dagen per week. Uw vraag is daarbij ons vertrekpunt. We zijn te gast in uw huis, en organiseren onze dienstverlening zoals u dat het beste past.

Dichtbij en vertrouwd
Persoonlijker ondersteuning dan thuiszorg is er bijna niet. In uw eigen huis komen we één op één tegemoet aan uw individuele zorgvraag, ook als die in de loop van de tijd verandert. Door dat wij wijkgericht werken, wordt u zoveel mogelijk geholpen door dezelfde medewerker, die u kent, u adviseert en ook signaleert als er iets dreigt mis te gaan. Azora biedt thuiszorg in de gemeenten Montferland en Oude IJsselstreek.

Wilt u meer informatie over Azora Thuiszorg weten of thuiszorg aanvragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord. 

  Direct naar Begeleiding

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Montferland, Oude IJsselstreek
  Soorten hulp
  Begeleiding
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Azora

  Waar een mens zich thuis voelt, gedijt hij het best. Speciaal bij ons in de Achterhoek zijn we gehecht aan de unieke kleinschalige en afwisselende omgeving, aan de vertrouwde sociale contacten en aan de eigen cultuur die ons heeft gevormd. Misschien wel juist als het lichamelijk of geestelijk wat minder gaat, kunnen we die vertrouwde omgeving maar moeilijk missen. We blijven graag in de nabijheid van familie en vrienden en proberen zoveel mogelijk ons eigen leven te blijven leiden, zelf de regie te blijven voeren, onze eigen beslissingen te nemen. Azora begrijpt dat en handelt daarnaar.

  Als moderne professionele zorgorganisatie beschikken we over de middelen en de mensen om uw leven zo gezond en plezierig mogelijk te houden. Ook als de jaren gaan tellen. Het voor de Achterhoek zo ken­merkende naoberschap vullen we bij Azora professioneel in. Met moderne technieken en voorzieningen en de aandacht voor elkaar zoals die hier al eeuwenlang het leven kleur geeft.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.