Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Begeleiding thuis

Bij Prizorg kunt u terecht als u behoefte heeft aan individuele begeleiding. U kan hierbij ook denken aan begeleiding bij het omgaan met psychiatrische problemen, begeleiding als u een verstandelijke beperking heeft en zelfstandig woont.

Maar ook begeleiding in uw gezin als er sprake is van een ziek gezinslid, of een zware periode achter de rug heeft en langzaam weer regie over uw leven terug probeert te krijgen.Prizorg ondersteunt u als u zorg nodig heeft, maar (zelfstandig) thuis wilt blijven wonen.

  Direct naar Begeleiding thuis

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Flevoland, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland
  Soorten hulp
  Begeleiding
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Prizorg

  Prizorg is een ondernemende organisatie die zich kenmerkt door een platte structuur. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. De medewerkers van Prizorg werken door heel Nederland. Het team bestaat uit diverse medewerkers van jong tot oud en iedereen gaat op een informele manier met elkaar om.

  Prizorg biedt thuiszorg en begeleiding aan personen met een (lichamelijke) beperking en iedereen die behoefte heeft aan thuiszorg. Prizorg biedt aan haar cliënten verzorging, verpleging en begeleiding. Zowel voor langdurige als kortdurende zorg kan u een beroep doen op Prizorg.
  Bij Prizorg thuiszorg kunt u rekenen op professionele, praktische, persoonlijke en vooral liefdevolle ondersteuning.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.