|  | 

Begeleiding en ondersteuning

Met behulp van onze medewerkers zetten we de gewenste zorg in waarmee we hulp bieden bij het aanbrengen van structuur in uw dag.

 • plannen en structuur brengen in de dagindeling
 • helpen met omgaan van eventuele beperkingen en activeren van zelfhulp
 • tijdelijk ontlasten en/of ondersteunen mantelzorger.
Ook kunnen onze medewerkers u ondersteunen bij handelingen waar u (tijdelijk) moeite mee heeft. Door de begeleiding kan opname in een instelling voorkomen of uitgesteld worden.

  Direct naar Begeleiding en ondersteuning

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nijmegen
  Soorten hulp
  Begeleiding
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Teamzorg B.V.

  Teamzorg Nijmegen vindt de warmte en gezelligheid bij u thuis, veel waard. Tegenwoordig willen steeds meer ouderen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Echter, bij het ouder worden neemt de vraag naar hulp en ondersteuning toe. Teamzorg Nijmegen maakt het mogelijk om thuis te blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving door u te ondersteunen in uw dagelijkse verzorging, verpleging en bezigheden. Is het (tijdelijk) niet meer zo gezellig bij u thuis, of bent u eenzaam? Dan steunen wij u door met u in gesprek te gaan of bijvoorbeeld een wandeling met u te maken.

  Wij zijn Teamzorg en wij geloven in geven en nemen. Wij zijn een klein team van zorgprofessionals dat staat voor continuïteit en persoonlijke aandacht. Teamzorg vindt persoonlijke aandacht net zo belangrijk als het leveren van zorg zelf. Wij bieden de juiste zorg op basis van uw behoefte. Teamzorg neemt de tijd voor haar cliënten. Naast onze professionele zorg en ondersteuning bieden wij u ook een aandachtig luisterend oor.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.