Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

BeeldZorg: zorg via een iPad

Heeft u thuis zorg nodig? Dan is BeeldZorg misschien wel iets voor u. BeeldZorg is zorg met een iPad. Dat werkt heel gemakkelijk.

Zo werkt het
U krijgt van ons een iPad. Met de iPad kunt u bellen met de Careaz-medewerker of belt de medewerker met u. U ziet elkaar dan op het iPad-scherm en kunnen met elkaar praten. Dat is makkelijk als de zorgmedewerker niet echt bij u in huis hoeft te zijn. Denk aan controles van wonden of het innemen van medicijnen. Zoiets kan met een iPad prima worden begeleid. Ook voor gesprekken en contact met mensen met lichte dementie wordt de iPad steeds vaker ingezet.

Buitenwereld binnen handbereik
Een mooie bijkomstigheid is dat u via de iPad ook contact met uw familie en vrienden kunt opnemen, bijvoorbeeld via Skype of e-mail. Zo wordt gezellig even bijpraten met uw dochter in Arnhem of zoon in Australië ineens heel makkelijk!
 

 

  Direct naar BeeldZorg: zorg via een iPad

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aalten, Berkelland, Borculo, Dinxperlo, Lichtenvoorde, Oost Gelre, Winterswijk
  Soorten hulp
  Begeleiding
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Voorwaarden

  Voor deze zorg is een indicatie nodig. De wijkverpleegkundige van Careaz stelt deze indicatie, die ervoor zorgt dat de kosten worden grotendeels vergoed. U betaalt geen eigen bijdrage, maar het kan wel zijn dat u uw eigen risico van de zorgverzekering moet betalen. Uw zorgverzekeraar kan hier duidelijkheid over geven.

  Het is ook mogelijk om iPad-zorg particulier of via uw persoonsgebonden budget (PGB) bij Careaz in te kopen.

  Careaz

  Persoonlijk, dichtbij en vertrouwd
  Careaz is een zorgorganisatie in het oosten van de Achterhoek die vanuit kleinschaligheid en lokale betrokkenheid ondersteuning biedt op de terreinen wonen, welzijn, zorg en dienstverlening bij ouderen thuis of zo dicht mogelijk bij huis. Bijdragen aan het levensgeluk van mensen met een kwetsbaar brein, lichaam en/of sociaal netwerk enerzijds en het werkplezier van medewerkers anderzijds, staan bij ons voorop.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.