|  | 

Beeldzorg

Meriant biedt cliënten, naast de bestaande zorg aan huis, zorg via de computer, tablet of smartphone. Dat heet beeldzorg. Hiervoor gebruiken wij een speciale applicatie (app) van Mobiléa. Via beeldzorg is het mogelijk om vanuit huis contact te hebben met bijvoorbeeld de verpleegkundige uit uw wijk.

  Direct naar Beeldzorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Heerenveen, Jubbega, Wolvega
  Soorten hulp
  Advies, instructie, voorlichting, Begeleiding
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Voorwaarden

  Voor beeldzorg kunt u gebruikmaken van uw eigen tablet (bijvoorbeeld Ipad) computer of smartphone. Beeldzorg door onze wijkteams valt onder de Zorgverzekeringswet, vanaf 2015 betaalt u hier geen eigen bijdrage meer voor.

  Zorggroep Alliade

  Meriant is onderdeel van Zorggroep Alliade. Meriant heeft een belangrijke rol in de zorg en ondersteuning aan ouderen en kwetsbaren in de regio Heerenveen - Wolvega - Jubbega.

  We begeleiden mensen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen en leven, eventueel met hulp van ons wijkzorgteam. Daarnaast kunnen cliënten bij ons revalideren en herstellen na een operatie of behandeling in het ziekenhuis en zijn we een ‘open huis’ voor mensen die gezelligheid en sociale contacten zoeken en/of deel willen nemen aan ons activiteitenaanbod. Voor ouderen bieden we (tijdelijk) verblijf, zorg en behandeling in 9 woonzorgcentra, waaronder aanleunwoningen.

  Statutaire naam: 
  Stichting Alliade
  Kamer van Koophandel: 
  01178096
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.