|  | 

ZINN: Persoonsalarmering

Een veilig gevoel, 24 uur per dag, zeven dagen per week met persoonsalarmering van ZINN. U bent, in geval van nood, verzekerd van hulp of zorg die u op dat moment nodig heeft.

U wilt graag zelfstandig in uw eigen huis blijven wonen, maar voelt zich de laatste tijd minder veilig of zelfverzekerd. Met persoonsalarmering van ZINN bent u, in geval van nood, verzekerd van hulp of de zorg die u op dat moment nodig heeft. Heeft u gekozen voor onze persoonsalarmering, dan komt een medewerker van ZINN bij u thuis om uit te leggen hoe het in zijn werk gaat. Vervolgens kan deze medewerker de aanmelding, samen met u, verzorgen. De persoonsalarmering van ZINN maakt gebruik van uw vaste telefoonlijn en werkt niet via een mobiele telefoon.

Als de persoonsalarmering geregeld is, draagt u de alarmknop aan een halsketting of polsband. Door op de knop te drukken ontstaat er een spreekluister-verbinding met een medewerker van de centrale meldbank. Als het nodig is komt een medewerker naar u toe. ZINN schakelt nooit eerst uw buren of familie in.

Uw veiligheid voorop!
ZINN maakt gebruik van het Clavisio sleutelsysteem. U krijgt een sleutelkluis bij uw voordeur. De kluis is gemaakt van extra gehard staal, waardoor het bestand is tegen vandalisme en inbraak. Het is voorzien van het politiekeurmerk ‘Veilig Wonen’. Bovendien heeft het de hoogste kwalificatie van de SKG gekregen. Er is nog nooit een sleutelkluis van ZINN opengebroken. De kluis blijft eigendom van ZINN. 

Tarief persoonsalarmering
Alarmering van ZINN kost € 25,50 per maand. Daarnaast betaalt u eenmalig € 52,- voor de installatie van de apparatuur en de sleutelkluis. U betaalt geen extra tarief als u alarmeert, ook niet als wij naar u toe komen. Op medische gronden is het soms mogelijk om in aanmerking te komen voor een gedeeltelijke vergoeding van abonnementskosten via uw ziektekostenverzekeraar. Hiervoor is een medische indicatie van uw huisarts noodzakelijk. Neem hierover contact op met uw ziektekostenverzekeraar.

  Direct naar ZINN: Persoonsalarmering

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Groningen, Haren, Hoogezand
  Eenmalige kosten
  € 52,00
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar professionele alarmcentrale

  ZINN

  Wij zijn ZINN, dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Meer dan tweeduizend medewerkers van ZINN zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. Met de onmisbare hulp van een grote groep enthousiaste vrijwilligers.
   
  Wie wij zijn
  Achter de naam ZINN (Zorgorganisatie in Noord Nederland) gaat een lange historie schuil in de zorg voor ouderen. Al in 1933 werd de eerste steen gelegd van verzorgingshuis Avondlicht in Haren, de voorloper van ZINN. De naam ZINN bestaat sinds 2010. Onder deze noemer bieden we een groot aantal diensten aan op het gebied van wonen en zorg voor ouderen, thuis of in één van onze woonzorglocaties.

  Zorgprofessionals en vrijwilligers
  ZINN telt meer dan tweeduizend medewerkers. Uitstekend opgeleide zorgprofessionals, zoals verzorgenden, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en specialisten ouderengeneeskunde. Daarnaast zijn er in onze woonzorglocaties dagelijks vele vrijwilligers te vinden. Samen met onze medewerkers doen ze hun uiterste best voor ruim tweeduizend bewoners en thuiswonende ouderen.
  Paradepaardje van ZINN is de woonassistent, een extra medewerker in de huiskamer die zorgt voor aandacht en sfeer.

  € 25,50
  per maand
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.