Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Wijs Willen Wonen: Persoonlijk alarm

Wijs Willen Wonen: Persoonlijk alarmHet adviesgesprek is gewoon bij u thuis. Hier analyseren we de thuissituatie nu en voor de toekomst voor al de bewoners. Daarna bepalen we gezamenlijk wat daarbij de meest effectieve aanpassingen zijn. Zodra u uw keuze heeft gemaakt, gaat WijsWillenWonen de dingen leveren, realiseren en organiseren. We hebben zelfs een groot aantal “standaard” componenten voor uw veiligheid. Tijdens het adviesgesprek kan dus al een groot deel van de veiligheid direct worden aangebracht.

  • politiekeurmerk
  • alarm
  • domotica
Direct naar Wijs Willen Wonen: Persoonlijk alarm

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Apeldoorn, Flevoland, Gelderland, Overijssel, Utrecht
Prijs is incl. alarmcentrale
Ja
Locatie alarmering
In en om de woning, Buitenshuis en onderweg
Alarmoproep
Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar professionele alarmcentrale, Naar zorgorganisatie
Alarmopvang
Eigen netwerk
Aanvullende functionaliteiten
Kan gedragen worden onder de douche, Geschikt om mee te zwemmen, Doorlopende controle op functioneren apparatuur, Klantportaal voor beheer op internet, Alarmoproep vanuit het buitenland mogelijk, Gebiedsafbakening, Dwaaldetectie, Valdetectie, Inactiviteitenalarm, Positiebepaling binnenshuis, Positiebepaling buitenshuis

WijsWillenWonen

WijsWillenWonen is opgericht door Ruud Triesscheijn, fysiotherapeut & technicus.

Ruud heeft jarenlang gewerkt in een academisch ziekenhuis en heeft in die periode kennis gemaakt met een veelvoud van lichamelijke en geestelijke aandoeningen. Daardoor beschikt hij over de medische en technische deskundigheid die nodig is om uw gezondheids-situatie goed in te schatten. Die aandoeningen  hebben vaak gevolgen voor uw weerbaarheid. Sommige zijn tijdelijk, sommige permanent. Kinderen zijn door hun gebrek aan kennis en onbevangenheid altijd minder weerbaar. Risico’s thuis hebben meestal te maken met gevaren van buiten gecombineerd met de weerbaarheid van u en uw huisgenoten. Die gevaren veranderen constant. De weerbaarheid van u en uw huisgenoten ook.

Naast die diepe medische en technische achtergrond heeft Ruud via opleiding en ervaring kennis opgedaan.

Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.