Alleszelf.nl ALLESZELF.NL

Watchi Care: Personenalarmering

Watchi Care: PersonenalarmeringDe Watchi Care is een gebruiksvriendelijk persoonsalarm waarmee de gebruiker met één druk op de knop om hulp kan vragen. Geen kastjes om de nek of losse telefoons, maar een stijlvol en comfortabel horloge.

Met de bijbehorende, gratis app kun je te allen tijde, heel nauwkeurig, zien waar de drager van het horloge is. Zo wordt verdwalen verleden tijd.

Herinneringen instellen voor medicijn, bellen of gebeld worden en natuurlijk gewoon zien hoe laat het is. Met de Watchi Care kan het allemaal.

Dit slimme horloge is verkrijgbaar in verschillende stijlen en modellen. De schermen zijn per doelgroep instelbaar. De beheerpagina op de computer en de app zijn zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast levert Watchi een slimme management tool waarmee organisaties meerdere Watchi ‘s kunnen monitoren en beheren op afstand.

Bellen naar verzorgers, familie en contactpersonen of doorverbonden worden met een professionele alarmcentrale. Watchi Care heeft een eigen simkaart. Met de Watchi Care kunt u zelf bellen en gebeld worden. Daarom is er bij de ontwikkeling extra aandacht besteed aan de speaker en de microfoon. Voor een kraakhelder geluid.

  • Persoonsalarm op maat
  • Altijd hulp dichtbij: SOS
  • Zeer nauwkeurige tracking
Direct naar Watchi Care: Personenalarmering
personenalarmering Watchi Care: Personenalarmeringpersonenalarmering Watchi Care: Personenalarmeringpersonenalarmering Watchi Care: Personenalarmeringpersonenalarmering Watchi Care: Personenalarmeringpersonenalarmering Watchi Care: Personenalarmering

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Eenmalige kosten
€ 189,00
Prijs is incl. alarmcentrale
Ja
Locatie alarmering
In en om de woning, Buitenshuis en onderweg
Alarmoproep
Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar professionele alarmcentrale, Naar zorgorganisatie
Alarmopvang
Eigen netwerk, Thuiszorgorganisatie
Aanvullende functionaliteiten
Kan gedragen worden onder de douche, Doorlopende controle op functioneren apparatuur, Klantportaal voor beheer op internet, Alarmoproep vanuit het buitenland mogelijk, Gebiedsafbakening, Dwaaldetectie, Valdetectie, Positiebepaling binnenshuis, Positiebepaling buitenshuis
Kwaliteitslabels
WDTM-QAEH

Watchi Care

Watchi B.V., gevestigd in Den Haag. Watchi distribueert innovatieve, betaalbare smartwatches waarbij ontzorgen en veiligheid centraal staan. De Watchi Kids (voor kinderen tussen 4- en 12 jaar) en de Watchi Care (voor 65+) horloges worden geproduceerd door het wereldwijd bekende Omate (www.omate.com).

Statutaire naam: 
Watchi B.V.
Kamer van Koophandel: 
66718546 - 000035317663
Rechtsvorm: 
BV
van € 9,95 tot € 15,95
per maand
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.