Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Telelock veilige digitale woningtoegang voor de zorg

Telelock veilige digitale woningtoegang voor de zorgSoms bent u niet in staat om zelf de deur open te doen maar is het toch handig of nodig dat mensen naar binnen kunnen. Het Telelock SKG***-slot is speciaal ontworpen om hulpverleners op een veilige manier toegang te geven tot uw woning. De hulpverlener kan uw slot openen met een digitale sleutel op zijn/haar smartphone.
- Veiligheidskeurmerk SKG***
- Politiekeurmerk Veilig Wonen
- Van buitenkant niet zichtbaar
- Eenvoudige installatie door professionele monteur
- Woningtoegang voor de thuiszorg

  • Niet zichtbaar van buiten
  • Ontworpen voor de zorg
  • U bepaalt wie binnen kan
Direct naar Telelock veilige digitale woningtoegang voor de zorg
personenalarmering Telelock veilige digitale woningtoegang voor de zorgpersonenalarmering Telelock veilige digitale woningtoegang voor de zorgpersonenalarmering Telelock veilige digitale woningtoegang voor de zorgpersonenalarmering Telelock veilige digitale woningtoegang voor de zorgpersonenalarmering Telelock veilige digitale woningtoegang voor de zorgpersonenalarmering Telelock veilige digitale woningtoegang voor de zorg

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Prijs is incl. alarmcentrale
Nee
Locatie alarmering
In en om de woning
Alarmoproep
Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar professionele alarmcentrale, Naar zorgorganisatie
Alarmopvang
Eigen netwerk, Thuiszorgorganisatie
Voorwaarden

Door uw thuiszorgorganisatie wordt vaak het organiseren van de woningtoegang verplicht gesteld. Kies dan voor een veilige oplossing. Het Telelock SKG***-slot is speciaal ontworpen om hulpverleners op een veilige manier toegang te geven tot uw woning. De Puck sleutelkluis beschikt over een SKG** veiligheidskeurmerk en het politiekeurmerk Veilig Wonen. Het Telelock slot is een elektronisch slot. Een professionele monteur vervangt uw huidige deurslot met het Telelock slim elektronisch slot. Via een app op een smartphone kunt u mensen die u vertrouwt toegang geven tot uw woning. Heeft u hulp nodig en staat de hulpverlener voor de deur? Dan kan de hulpverlener uw slot openen met een digitale sleutel op zijn of haar smartphone. Heel handig dus. Zelf kunt u het slot nog steeds openen met een gewone sleutel en aan de binnenkant met een makkelijke draaiknop.

Vergeet niet bij uw thuiszorgorganisatie te achterhalen welke eisen er gesteld worden aan organiseren van de toegang tot uw woning. De organisatie kan ook  een digitale toegang oplossing zoals Telelock ondersteunen, omdat  dit veel veiligheid biedt voor hun medewerkers. Daarnaast moet u vaak toestemming hebben van de verhuurder om een sleutelkluis aan de buitenkant van uw woning te bevestigen. Voor meer informatie over woningtoegang advies kunt uw de Jinca klantenservice benaderen.

Jinca

Jinca is een innovatieve organisatie die samen met thuiszorgorganisaties, woningbouwverenigingen en gemeenten een aantal producten en diensten ontwikkelt en aanbiedt. Jinca biedt onder andere vaste alarmering thuis, mobiele alarmering met GPS en woningtoegang oplossingen.

Met Jinca kiest u voor zekerheid. Dankzij innovatie heeft u altijd beschikking over moderne digitale apparatuur. En de ervaren professionals van de zorgcentrale werken al jaren samen met de zorgteams van de thuiszorg partners in de wijken

Kamer van Koophandel: 
64740137
Rechtsvorm: 
BV
€ 15,95
per maand
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.