|  | 

Telelock veilige digitale woningtoegang voor de zorg

Telelock veilige digitale woningtoegang voor de zorgMoet u toegang verschaffen aan de zorg en wilt u geen sleutelkuis aan de buitenkant van uw woning? Het Telelock SKG*** elektronische -slot is speciaal ontworpen om hulpverleners op een veilige manier toegang te geven tot uw woning. De hulpverlener kan uw slot openen met een digitale sleutel op zijn/haar smartphone.

Veilige toegang voor hulpverleners
Soms bent u niet in staat om zelf de deur open te doen maar is het toch handig of nodig dat mensen naar binnen kunnen. Het Telelock SKG***-slot stelt hulpverleners in staat op een veilige manier met hun smartphone toegang te krijgen tot uw woning. Het Telelock slot is speciaal ontworpen voor de zorg en voldoet aan de hoogste eisen en certificering op gebied van woning toegang in de zorg.
- Veiligheidskeurmerk SKG***
- Politiekeurmerk Veilig Wonen
- Van de buitenkant niet zichtbaar
- Eenvoudige installatie door professionele monteur
- WDTM ketenkeurmerk woning toegang voor de thuiszorg

Hoe werkt het Telelock slot?

Het Telelock slot is een elektronisch slot. Een professionele monteur vervangt uw huidige deurslot met het Telelock slim elektronisch slot. U kunt dan mensen die u vertrouwt en de medewerkers van de zorgorganisatie via een app op hun smartphone toegang geven tot uw woning. Heeft u hulp nodig en staat de hulpverlener voor de deur? Dan kan de hulpverlener uw slot openen met een digitale sleutel op zijn of haar smartphone. Heel handig dus. Zelf kunt u het slot nog steeds openen met een gewone sleutel en aan de binnenkant met een makkelijke draaiknop. Indien u slecht ter been of bedlegerig bent, kunt u zelfs de optionele afstandsbediening gebruiken voor het openmaken van de deur op afstand. Er wordt standaard één gewone sleutel meegeleverd.

Slim en veilig
Het Telelock SKG***-slot wordt geplaatst aan de binnenkant van uw deur. Hierdoor is vanaf de buitenkant van uw woning niet zichtbaar dat u een slim slot gebruikt. Het Telelock slot heeft het hoogste veiligheidskeurmerk SKG*** en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Via een app op een smartphone kunt u mensen die u vertrouwt toegang geven tot uw woning. Heeft u hulp nodig en staat de hulpverlener voor de deur? Dan kan de hulpverlener uw slot openen met een digitale sleutel op zijn of haar smartphone. Heel handig dus. Zelf kunt u het slot nog steeds openen met een gewone sleutel en aan de binnenkant met een makkelijke draaiknop.. Zo wordt de toegang tot uw woning op een slimme en zeer veilige manier geregeld!

Ondersteuning door zorgorganisaties
Steeds meer zorgorganisaties ondersteunen het gebruik van een elektronisch slot. Voordat u een bestelling plaatst voor het Telelock slim elektronisch slot is het belangrijk dat u bij uw zorgorganisatie navraagt of zij het gebruik van het Telelock slim elektronisch slot ondersteunen. In diverse regio's wordt het Telelock slot ondersteund door meerdere organisaties en woningcorporaties. Heeft u afspraken met een zorgorganisatie rondom alarmopvolging en weet u niet of zij het Telelock slot ondersteunen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat moet ik kiezen?
Voor het verschaffen van toegang tot uw woning zijn er twee opties. U kunt een sleutelkluis aanschaffen of u kunt een digitale oplossing met een elektronisch slot kiezen. Vergeet niet bij uw thuiszorgorganisatie te achterhalen welke eisen er gesteld worden aan organiseren van de toegang tot uw woning. De organisatie kan ook  een digitale toegang oplossing zoals Telelock ondersteunen, omdat  dit veel veiligheid biedt voor hun medewerkers. Daarnaast moet u vaak toestemming hebben van de verhuurder om een sleutelkluis aan de buitenkant van uw woning te bevestigen. Lees meer over deze verschillende oplossingen op jinca.nl./woningtoegang .Daarnaast kunt u voor meer informatie over woningtoegang advies de Jinca klantenservice benaderen.

  • Niet zichtbaar van buiten
  • Ontworpen voor de zorg
  • U bepaalt wie binnen kan
Direct naar Telelock veilige digitale woningtoegang voor de zorg
personenalarmering Telelock veilige digitale woningtoegang voor de zorgpersonenalarmering Telelock veilige digitale woningtoegang voor de zorgpersonenalarmering Telelock veilige digitale woningtoegang voor de zorgpersonenalarmering Telelock veilige digitale woningtoegang voor de zorgpersonenalarmering Telelock veilige digitale woningtoegang voor de zorgpersonenalarmering Telelock veilige digitale woningtoegang voor de zorg

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Prijs is incl. alarmcentrale
Nee
Locatie alarmering
In en om de woning
Alarmoproep
Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar professionele alarmcentrale, Naar zorgorganisatie
Alarmopvang
Eigen netwerk, Thuiszorgorganisatie
Voorwaarden

Door uw thuiszorgorganisatie wordt vaak het organiseren van de woningtoegang verplicht gesteld. Kies dan voor een veilige oplossing. Het Telelock SKG***-slot is speciaal ontworpen om hulpverleners op een veilige manier toegang te geven tot uw woning.


Jinca

Jinca is een innovatieve organisatie die samen met thuiszorgorganisaties, woningbouwverenigingen en gemeenten een aantal producten en diensten ontwikkelt en aanbiedt. Jinca biedt onder andere vaste alarmering thuis, mobiele alarmering met GPS en woningtoegang oplossingen.

Met Jinca kiest u voor zekerheid. Dankzij innovatie heeft u altijd beschikking over moderne digitale apparatuur. En de ervaren professionals van de zorgcentrale werken al jaren samen met de zorgteams van de thuiszorg partners in de wijken

Kamer van Koophandel: 
64740137
Rechtsvorm: 
BV
€ 15,95
per maand
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.