|  | 

Sensara HomeCare

Sensara HomeCareSensara HomeCare is er voor ondersteuning van alleenwonende ouderen. Mantelzorgers en familie kunnen een oogje in het zeil houden. Zo kan uw naaste zo lang mogelijk op een veilige manier in zijn/haar eigen huis blijven wonen. Sensara HomeCare is een makkelijk te gebruiken online leefstijlmonitor die uw kinderen, vrienden of buren waarschuwt mocht er iets aan de hand zijn.

Eenvoudig een oogje in het zeil houden

Leefstijlmonitoring is bedoeld voor mensen die alleen wonen. Samen met mantelzorgers, vrienden en bekenden kunt u ervoor zorgen dat uw naaste zo lang en veilig mogelijk thuis kan blijven wonen. Dit kan door draadloze bewegingssensoren die beweging en activiteit detecteren en zo afwijkingen in het leefpatroon herkennen. Er komen geen camera's aan te pas. Leefstijlmonitoring is makkelijk te gebruiken en zorgt dat u als mantelzorger gewaarschuwd wordt via de bijbehorende app als er een afwijking is in het leefpatroon van uw naaste. U kunt met leefstijlmonitoring dus een oogje in het zeil houden ook al bent u niet fysiek aanwezig. Daarnaast wordt u via de app geattendeerd op mogelijke risico’s zoals toenemend valgevaar of omkeren van het dag-nacht ritme. Vroegtijdig signaleren van dergelijke risico’s geeft de mogelijkheid om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Om leefstijlmonitoring te kunnen gebruiken moet er een contactpersoon beschikbaar zijn (die de meldingen in de app kan ontvangen), iemand moet alleen wonen en er mogen geen huisdieren zijn hoger dan 80 cm.

Leefstijlmonitoring is wat men noemt “passieve alarmering”. Het is niet nodig om een alarmknop in te drukken. Op basis van de metingen van de sensoren kan er bijvoorbeeld een alarmering doorgegeven worden bij:

  • Vallen (op basis van inactiviteit)
  • Niet thuiskomen in de avond
  • Dwalen in de avond/nacht
  • Niet opstaan in de ochtend
  • Niet terugkeren van het toilet


Hoe werkt het?

Leefstijlmonitoring is een zelflerend systeem en maakt een duidelijk overzicht van de dagelijkse activiteiten van uw naaste die u in een veilige app kunt zien. De intelligente software leert in de eerste 2 á 3 weken het dagelijks patroon herkennen en slaat alleen alarm via de app als dat écht nodig is, hierdoor wordt u zo min mogelijk belast. U kunt zelf instellen in de app welke notificaties u wilt ontvangen. Door hier te klikken vindt u nadere uitleg over de werking van de app.

Sensara leefstijlmonitoring wordt geleverd via Jinca.

Appartement of woonhuis

Er zijn twee pakketten te verkrijgen, voor een woonhuis en voor een appartement. De werking van beide leefstijlmonitoring pakketten is gelijk. Echter is het aantal sensoren verschillend. In een woonhuis zijn meer sensoren nodig dan in een appartement. Woont u in een woonhuis ga dan naar Leefstijlmonitoring woonhuis.

  • Voor alleenwonende senior
  • VIa smartphone alert
  • Signaleert risico's
Direct naar Sensara HomeCare
personenalarmering Sensara HomeCarepersonenalarmering Sensara HomeCarepersonenalarmering Sensara HomeCarepersonenalarmering Sensara HomeCarepersonenalarmering Sensara HomeCarepersonenalarmering Sensara HomeCarepersonenalarmering Sensara HomeCarepersonenalarmering Sensara HomeCarepersonenalarmering Sensara HomeCarepersonenalarmering Sensara HomeCarepersonenalarmering Sensara HomeCare

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Eenmalige kosten
€ 149,00
Prijs is incl. alarmcentrale
Nee
Locatie alarmering
In en om de woning
Alarmoproep
Naar eigen netwerk (sociaal alarm)
Alarmopvang
Eigen netwerk
Aanvullende functionaliteiten
Doorlopende controle op functioneren apparatuur, Klantportaal voor beheer op internet, Dwaaldetectie, Inactiviteitenalarm

Jinca

Jinca is een innovatieve organisatie die samen met thuiszorgorganisaties, woningbouwverenigingen en gemeenten een aantal producten en diensten ontwikkelt en aanbiedt. Jinca biedt onder andere vaste alarmering thuis, mobiele alarmering met GPS en woningtoegang oplossingen.

Met Jinca kiest u voor zekerheid. Dankzij innovatie heeft u altijd beschikking over moderne digitale apparatuur. En de ervaren professionals van de zorgcentrale werken al jaren samen met de zorgteams van de thuiszorg partners in de wijken

Kamer van Koophandel: 
64740137
Rechtsvorm: 
BV
€ 14,95
per maand
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.