|  | 

Puck SKG** gecertificeerde sleutelkluis

Puck SKG** gecertificeerde sleutelkluis Wie hebben er allemaal een sleutel van uw woning? Misschien uw kinderen, de buren of de hulp. Handig voor de dagelijkse zaken, maar stel dat er iets met u gebeurt. Hoe komt de thuiszorgmedewerker dan uw woning binnen? Met de Puck Keysafe SKG** sleutelkluis geeft u mensen veilig toegang tot uw woning. Ook als u zelf niet naar de voordeur kunt komen.
- Veiligheidskeurmerk SKG**
- Politiekeurmerk Veilig Wonen
- Professionele montage
- Geen deur of slotaanpassingen
- Woningtoegang voor de thuiszorg

  • Veiligheidskeurmerk SKG
  • Keurmerk Veilig Wonen
  • Professionele montage
Direct naar Puck SKG** gecertificeerde sleutelkluis
personenalarmering Puck SKG** gecertificeerde sleutelkluis personenalarmering Puck SKG** gecertificeerde sleutelkluis personenalarmering Puck SKG** gecertificeerde sleutelkluis

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Prijs is incl. alarmcentrale
Nee
Locatie alarmering
In en om de woning
Alarmoproep
Naar eigen netwerk (sociaal alarm), Naar professionele alarmcentrale
Alarmopvang
Eigen netwerk, Thuiszorgorganisatie
Voorwaarden

Door uw thuiszorgorganisatie wordt vaak het organiseren van de woningtoegang verplicht gesteld. Kies dan voor een veilige oplossing. De Puck sleutelkluis beschikt over een SKG** veiligheidskeurmerk en het politiekeurmerk Veilig Wonen. Vergeet niet bij uw thuiszorgorganisatie te achterhalen welke eisen er gesteld worden aan organiseren van de toegang tot uw woning. De organisatie kan ook gekozen hebben voor een digitale toegang oplossing. Daarnaast moet u vaak toestemming hebben van de verhuurder om een sleutelkluis aan de buitenkant van uw woning te bevestigen. Voor meer informatie over woningtoegang advies kunt uw de Jinca klantenservice benaderen.

Jinca

Jinca is een innovatieve organisatie die samen met thuiszorgorganisaties, woningbouwverenigingen en gemeenten een aantal producten en diensten ontwikkelt en aanbiedt. Jinca biedt onder andere vaste alarmering thuis, mobiele alarmering met GPS en woningtoegang oplossingen.

Met Jinca kiest u voor zekerheid. Dankzij innovatie heeft u altijd beschikking over moderne digitale apparatuur. En de ervaren professionals van de zorgcentrale werken al jaren samen met de zorgteams van de thuiszorg partners in de wijken

Kamer van Koophandel: 
64740137
Rechtsvorm: 
BV
€ 6,95
per maand
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.