|  | 

Personenalarmering

”Een druk op de knop en er wordt hulp ingeschakeld. Dat geeft me een veilig gevoel." Veilig bewegen in uw huis, maar altijd iemand snel in de buurt als er onverhoopt wat gebeurd. Dat biedt de Personenalarmering van Carintreggeland. Met één druk op de knop heeft u contact of is er hulp onderweg. We overleggen samen met u wie er als eerste komt. Dat kunnen de buren zijn, één van uw kinderen of één van onze zorgmedewerkers. Veilig en makkelijk.

  Direct naar Personenalarmering

  Aanvullende informatie

  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Voorwaarden

  Om gebruik te maken van ons aanbod moet u lid zijn van De Ledenservice. Voor slechts € 17,50 per huishouden, per kalenderjaar kan men lid worden.

  De Ledenservice, Carintreggeland

  De Ledenservice is onderdeel van Carintreggeland, een zorgorganisatie in Twente. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden om in te spelen op de behoeften van elke cliënt. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. Met De Ledenservice ondersteunen we mensen om zo lang mogelijk veilig thuis te blijven wonen. Mocht iemand ondersteuning nodig hebben of mocht het thuis wonen niet meer gaan dan bieden we ook wijkverpleging, dagvoorzieningen en tijdelijke opname, maar ook verpleeghuiszorg, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. We hebben ruim 30.000 leden.

  Kamer van Koophandel: 
  41027001
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.